Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni az örök magányt?
Amikor még évtizedeket fog még élni az ember úgy, hogy minden csak egyre rosszabb lesz, ő már csak egyre csúnyább lesz és öregebb és esély sincs már arra, hogy valaha legyen párja?
Amikor már az önfejlesztés és a hobbik sem hoznak boldogságot, mert mindent vagy egyedül csinál vagy egy olyan ad-hoc társaságban, ahol többeknek van barátnője, neki pedig nincs senkije és nem is lesz?
Aki hasonló helyzetben van, mi az, ami segített?
Érte már el valaki a nihilizmus azon szintjét, hogy minden mindegy és lényegtelenné válik?
40
Lehet, nem akar hozzád hasonló idegbetegekkel ismerkedni. Nem tudom hibáztatni érte.
#41:
1. Nem vagyok idegbeteg.
2. Nem csak velem lehet ismerkedni, lehet, hogy be se jönnék neki.
#42: Már megint a statisztika félremagyarázás.
1. Kevés eleve a BOLDOG és KIEGYENSÚLYOZOTT párkapcsolat. De a boldog és kiegyensúlyozott ÉLET is. Viszont a szart mindig lehet kombinálni, nem elég, hogy a munkád az, de még a párkapcsolatod is és mész lefelé egy negatív spirálba.
2. Aki nem családosul meg, annak a múltjában keresendőek az okok. Lehet, hogy fiatalon népszerű volt a csajok között és nem akart elköteleződni. Az is lehet, hogy eleve nem volt rá igénye, mert már akkor alacsony volt a libidója és inkább a karrierre koncentrált. Azt ugye nem kell részleteznem, hogy egy jómódú életet élve sokkal egészségesebben tudsz élni, míg családosként lehetsz bármilyen gazdag, a napod 24 órából áll, a betevőt meg kell keresned, a nők és a gyerekek igényei pedig korlátlanok.
40: Ugyan. A "szépségkirálynő-szupermodell" a felsoroltak ellenére is kell, nem is akármilyen férfiaknak, nekem viszont nincs szükségem ezekre, csak az ocsmányságomra ahhoz, hogy a legalján kívül más le se szarjon. De ja, nyilván trollkodok. Ez a kedvenc szórakozásom. Véletlenül sem az elviselhetetlen frusztrációt ventilálom... Meg persze, dehogy akarok ismerkedni, sőt, semmit, csak egyenesen rázom lefelé magamról a rajtam fürtökben lógó, jobbnál jobb jelölteket.
Fejezzük már be, egy oldalon állunk, ugyanaz a cipő szorít... Nem belém kell állni, hanem max. a sok mázlistába, főleg akiknek ehhez 0 empátia társul.
#44: Azért nem állunk egy oldalon, mert veled ellentétben én nyitott vagyok az ismerkedésre. Amikor bármelyik lány rám írt én válaszoltam neki, csak kiderült, hogy nem én érdeklem, meg amúgy is van párja, csak a pszichológiai disszertációjához kell neki anyag vagy hasonló...
Egy cipőben sem vagyunk, mert nekem senki nem ajánlja fel, hogy becsajoztat Tinderen (vagy bárhol) mert tudja nagyon jól legbelül bármelyik itteni nagyképű gyökér, hogy milyen nehéz a férfiak sorsa, de én bármikor GARANTÁLNÁM neked, hogy 2-3 telefonnal készült fotóval az én tanácsaimmal 24 órán belül bármikor leszerveznél egy személyes randit bármilyen ÁTLAGOS férfivel (tehát nem Brad Pitt kategória, hanem mondjuk Michael Cera/Adam Sandler/Ben Stiller/Jack Black/amelyik szimpi, de elmondásod szerint te is csúnya vagy, szóval egyik sem segédmunkás kategória, de azért ilyen Jason Momoa meg Ryan Reynolds kategóriát nyilván ne várj, de tudod mit? Ha csak szexelni akarsz elköteleződés nélkül, akkor még azt is intézek neked, de ahhoz lehet, hogy kelleni fog egy hét, mert nem fog egyből ráérni.
És ezt amúgy bármelyik, magát csúnyának érző nőnek garantálom, amennyiben nem 150 kiló, 40 alatt van (itt a kinézetre gondolok, nem az igazolványában szereplő életkorra) és alapvető igényessége megvan, tehát nem tüsihaja van meg ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!