Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfogadni az örök magányt?

Figyelt kérdés

Amikor még évtizedeket fog még élni az ember úgy, hogy minden csak egyre rosszabb lesz, ő már csak egyre csúnyább lesz és öregebb és esély sincs már arra, hogy valaha legyen párja?

Amikor már az önfejlesztés és a hobbik sem hoznak boldogságot, mert mindent vagy egyedül csinál vagy egy olyan ad-hoc társaságban, ahol többeknek van barátnője, neki pedig nincs senkije és nem is lesz?

Aki hasonló helyzetben van, mi az, ami segített?

Érte már el valaki a nihilizmus azon szintjét, hogy minden mindegy és lényegtelenné válik?

2022. júl. 28. 12:48
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
77%
Incelvince amméziás vagy skizo. Szerintetek melyik?
2022. júl. 28. 14:23
 12/49 anonim ***** válasza:
87%

9

Úgy látom, kettőnk közül te nem vagy képes egyszerű magyar mondatokat értelmezni, de sebaj, ma segítőkész hangulatomban vagyok:

Ezt írtam:

"Vince, ismerve a "munkásságodat", a következőt tanácsolom neked:"

Ez azt jelenti, hogy a korábbi kérdéseid és kommentjeid alapján válaszoltam neked.

Szólj, ha további szövegértési segítségre lenne szükséged, és állok rendelkezésedre. :)

2022. júl. 28. 14:26
 13/49 anonim ***** válasza:
79%

11-es:

Szerintem is-is. :D Egyik kérdés arról szól, hogy milyen hülye minden nő. A másik arról, hogy nagyon szeretne barátnőt. Aztán kommentben mindent letagad és teszi a hülyét. :DDDD

2022. júl. 28. 14:32
 14/49 anonim ***** válasza:
77%
Nincsenek barátaid, kérdező?
2022. júl. 28. 14:39
 15/49 anonim ***** válasza:
Rengeteg munkával, sok jó baráttal, építő tanulással, kikapcsolódást nyújtó hobbival. De nem egyszerű így sem, én is ebben vagyok benne 38 évesen. Amíg 1-2 haverom van és a családtagjaim élnek, addig könnyebb a dolog, utána nem tudom mi lesz. De bízni kell és tenni érte, nagyon sok ismerősöm 40-45 felett találta meg a párját, édesanyám 59 évesen (édesapám régen meghalt sajnos). Sosem késő.
2022. júl. 28. 16:37
 16/49 anonim ***** válasza:
77%

Sehogy. Reménykedve a korai halálban vagy akár aktívan tenni is azért.

Pokoli rossz ez fiatalon is, de ahogy telnek az évek és egyre idősebb leszel, még rosszabb, úgy érzem. Pedig még csak 31 vagyok én is.

Talán ha mindenki így járna az ember körül, könnyebb lenne elfogadni. De ugye nem. Hanem végignézed, hogy másoknak hogyan telnek pl. a 20-as évei veled ellentétben. Hogy ha akarnak, orrba-szájba szexelnek, és nem, nem csak olyannal, akit legszívesebben bottal se'. Hogy ha igényük van rá, előbb-utóbb megtalálják azt, akivel minden más téren is passzolnak, és elkezdenek felépíteni egy közös életet. Neked meg sehol semmi. Levegő vagy. Nem férfi/nő, csak valami semleges lény, rosszabb esetben undor és nevetség tárgya.

Nekem be nem mesélni senki, hogy ez teljes lelki békével elfogadható. Belekeseredik és -torzul az ember. És miután eltelt így a fiatalsága, nyilván nem ő lesz az, akinek középkorúként összejön... Nem, azoknak szokott, akiknek fiatalon sem volt ilyen gondjuk.

Én nő vagyok, csak annyit szerettem volna az élettől ilyen téren, hogy legyenek olyan partnereim, akikkel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, működik a kémia, jókat és sokat szexelhetünk. Ez kb. minden más nőnek játszi könnyedséggel összejött és -jön, fiatalnak és nálam jóval idősebbnek egyaránt. Én meg előbb nyerek a lottón - még úgy is, hogy egy nyomorult szelvényt sem vettem... Ilyen szinten esélytelen. Más sem viselné jobban, csak más nem is kényszerül rá, úgy meg könnyen okos...

2022. júl. 28. 17:32
 17/49 anonim ***** válasza:
84%
8# ott a pont, a kan kutyás részen vonyitottam egy jot :D
2022. júl. 28. 17:33
 18/49 A kérdező kommentje:

#16: Az oldalról téged sajnállak a legjobban. Nagyon mély szorongásod lehet, hogy senkivel nem akarsz kapcsolatba lépni még barátkozásilag sem.

Pedig ha nyitnál a világ felé, biztos vagyok benne, hogy találnál olyan férfit, aki megfelel az igényeidnek. Én szívesen bemutatnálak egy csomó különböző típusú férfinek élőben, mint egy baráti társaság tagja és hátha megtetszik az egyik.

Hogy mit nyerek vele? Legalább egyvalaki életét jobbá tettem, ha már a magamét nem tudom.

2022. júl. 28. 19:48
 19/49 anonim ***** válasza:

16.

Miért nem jössz össze a kérdezővel? Probléma megoldva hajrá!

2022. júl. 28. 19:50
 20/49 anonim ***** válasza:
76%

16. vagyok.

Jelzem, elkeseredésemben végül nyitottam. Annyian és annyira nyomták itt, hogy a Tinder és a Badoo aranybánya minden nőnek, még az ocsmányaknak is, hogy minden ellenérzésem dacára megpróbáltam. Hát arra jó volt, hogy kiderüljön, óriási tévképzeteik vannak itt egyeseknek ezzel kapcsolatosan is.

A Tinder-pályafutás gyors véget ért, a sok tökély között nyilván labdába sem lehet rúgni, még a való életnél is esélytelenebb.

Badoon elsőre úgy tűnik, jelen van mindenféle ember, de jobban megnézve kiderül, ténylegesen inkább csak a két véglet: szintén tökéletesék meg a legalja, akivel nem pusztán annyi a gond, hogy ronda. Szántam rá némi pénzt, hogy lássam, kiknek tetszem (állítólag). Török, olasz stb. kamuprofilok, romák, öregek, látványosan züllött alakok. Hogy ráadásul még ezek is ilyen 150-180 km-ekről, azt már csak érdekességképpen említem meg. Nem tagadom, volt kemény két eset, hogy belefutottam elérhető közelségben lévő, egész vállalhatónak tűnő férfiba. Írogatunk, felmerül, hogy akkor most már találkozzunk, vége is lett a történetnek mindkét esetben, pedig nem én erőltettem.

... miközben csinos, vonzó nők a közelébe nem kényszerülnek menni ezeknek a szaroknak, anélkül is fürtökben lógnak rajtuk, és nem, az ország másik végébe sem kell menniük ezért. Ha mégis kipróbálják kíváncsiságból valamelyiket, ők tényleg rogyásig lesznek értékelhető jelentkezőkkel, akik aztán még hajlandóak is valamire a pötyögésen túl.

2022. júl. 28. 20:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!