Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ilyen helyzetbe ki ábrándulnátok a pasiból?
Figyelt kérdés
Szenvedélyes éjszaka alatt fantasztikuss sex lenne vele. De aztán reggel el sírná magát és bevallaná hogy becsapott titeket. Nem született alfahím hanem egy pua képzésen lett béta pasibó a csábíttás mestere.2022. júl. 28. 08:40
1/17 anonim válasza:
Én már a helyesírásodtól előbb sírnék, mint te :D
2/17 anonim válasza:
Én már ott kiábrándulnék, hogy sexnek írja a szexet.
3/17 anonim válasza:
Anyukád már bevitte a reggeli kakaót,vagy még csak most csinálja?
4/17 A kérdező kommentje:
Mi a baj a sexxel?
2022. júl. 28. 08:47
5/17 anonim válasza:
Pua képzésen lett valaki bétából a csábítás mestere...mesélj még! :)
6/17 anonim válasza:
Egy puassal el se jutnék a szexig.
8/17 anonim válasza:
Ilyen töketlenek pasik akiknek képzés kell a nőhöz. Nálam félénken pasi nem volt még a földön. De azért tudtam önmagán lenni két csaj elött is. Lám az egyik még mindig a párom.
9/17 anonim válasza:
AZ a baj a "sexxel", hogy hogy:
-a szótő: szex
-a ragozása: szex-szel
Más nincs, azt leszámítva, hogy ez nem a te területed, engedd el ;)
10/17 A kérdező kommentje:
6 És ha el csábít instant pullolássak záródó verbal game segíttségével?
2022. júl. 28. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!