Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az ilyen?
Adott egy betegség miatt túlsúlyos férfi. Rendkívül jószándékú. Ennek ellenére senkinek nem fog kelleni a túlsúlya miatt?
Ne kezdjétek fejtegetni azt hogy menjen másik orvosokhoz stb. Adott a testalkata, így találhat csinos neki tetsző nőt valaha?

Szerintetek majd itt bele megyek a várt nő jellemzésébe? Ez csak egy tulajdonság amire szükség van.
Felszínesnek mondjátok azt akinek önhibáján kívül testes állapotban továbbra is a vékony nők tetszenek. De az genetikailag vékony adottságú nőt, aki testalkat alapján osztályozza a férfiakat! És semmi más nem érdekli róla csak elsőnek a külseje ? Na az szerintetek nem felszínes nő.

Először is én barátként simán ismerkedem duci nővel. Szexuálisan nem izgatnak de ettől nem nézem semminek. De a vékony nők meg hulladéknak veszik a testes pasikat. Szóval a jóindulat a a másik oldalról hiányzik.
Én le fogok újra fogyni. Mint az életem során már többször. És rengeteg pozitív tulajdonságom is van. Azért mert szerintetek nagydarab pasasok közt csak a milliomosok jutnak csinos nőhöz?

Akkor mit javasolsz? Szerinted ha valaki meghízik utána megváltozik az ízlése? Ha nekem a fekete cipő tetszik , utána már a fehér fog? 🙄
Vagy a kövér bajban levő pasas fogadja el azt ami nem tetszik vagy maradjon élete végéig (vagy addig amíg újra formába lendül) egyedül? Nem kegyetlen ez egy kicsit ?

46
Ez mégis milyen szöveg? A húszéves fiúknak húszéves lányok tetszenek, de elég nagy gáz, ha egy 40-es férfi még mindig nem tud lejönni a fiatal csajokról. Ha te változol, jobb, ha az ízlésed is változik.
Ha meghíztál, fogd fel, hogy ezzel hatalmasat romlott a szexuális megítélésed. Vagy fogyj le, vagy érd be te is kövérekkel.

#25 vagyok
Azt javaslom hogy elöszőr bizonyitsd be hogy valóban le tudsz fogyni és utána keress vékony barátnőt vagy fogadd el hogy a párodon is van egy kis felesleg és fogyjatok le együtt. Nincs harmadik válasz.
Messze vagyok a 40 től. Úgy 10 évvel 🫤 És nem érdekelnek a tini lányok. Nincs irreális elvárásom.
Aha, szóval tényleg arról van szó! Érjem be azokkal akikhez nem akarok dugni, vagy a betegséget legyőzve (ami évekig is eltarthat) fogyjak le. És mialatt ez sikerül addig tényleg túlkoros leszek már. Akkor meg az lesz keresek 40 éves nőt. 🙄

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!