Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet az ilyen?

Figyelt kérdés

Adott egy betegség miatt túlsúlyos férfi. Rendkívül jószándékú. Ennek ellenére senkinek nem fog kelleni a túlsúlya miatt?

Ne kezdjétek fejtegetni azt hogy menjen másik orvosokhoz stb. Adott a testalkata, így találhat csinos neki tetsző nőt valaha?

2022. júl. 27. 12:12
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban jólelkű lennél, akkor lenne minimum egy jellembeli feltételed, nemcsak az, hogy “vékony” legyen a partnered…
2022. júl. 27. 14:36
 42/54 A kérdező kommentje:

Szerintetek majd itt bele megyek a várt nő jellemzésébe? Ez csak egy tulajdonság amire szükség van.

Felszínesnek mondjátok azt akinek önhibáján kívül testes állapotban továbbra is a vékony nők tetszenek. De az genetikailag vékony adottságú nőt, aki testalkat alapján osztályozza a férfiakat! És semmi más nem érdekli róla csak elsőnek a külseje ? Na az szerintetek nem felszínes nő.

2022. júl. 27. 14:45
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
De ha neked kövérként nem jó egy kövér nő, hiszen felszínes vagy, akkor mégis hogyan várod el, hogy egy feszes, csinos csajnak te megfelelj? Válaszolj már erre...
2022. júl. 27. 14:51
 44/54 A kérdező kommentje:

Először is én barátként simán ismerkedem duci nővel. Szexuálisan nem izgatnak de ettől nem nézem semminek. De a vékony nők meg hulladéknak veszik a testes pasikat. Szóval a jóindulat a a másik oldalról hiányzik.

Én le fogok újra fogyni. Mint az életem során már többször. És rengeteg pozitív tulajdonságom is van. Azért mert szerintetek nagydarab pasasok közt csak a milliomosok jutnak csinos nőhöz?

2022. júl. 27. 14:56
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
Az összes választ végig olvastam és az a meglátásom hogy csak teszitek a fölösleges köröket a kérdezővel. Nem érti hogy miért felszínesség amit csinál.
2022. júl. 27. 15:01
 46/54 A kérdező kommentje:

Akkor mit javasolsz? Szerinted ha valaki meghízik utána megváltozik az ízlése? Ha nekem a fekete cipő tetszik , utána már a fehér fog? 🙄

Vagy a kövér bajban levő pasas fogadja el azt ami nem tetszik vagy maradjon élete végéig (vagy addig amíg újra formába lendül) egyedül? Nem kegyetlen ez egy kicsit ?

2022. júl. 27. 15:04
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

46

Ez mégis milyen szöveg? A húszéves fiúknak húszéves lányok tetszenek, de elég nagy gáz, ha egy 40-es férfi még mindig nem tud lejönni a fiatal csajokról. Ha te változol, jobb, ha az ízlésed is változik.

Ha meghíztál, fogd fel, hogy ezzel hatalmasat romlott a szexuális megítélésed. Vagy fogyj le, vagy érd be te is kövérekkel.

2022. júl. 27. 15:09
 48/54 anonim ***** válasza:
100%

#25 vagyok

Azt javaslom hogy elöszőr bizonyitsd be hogy valóban le tudsz fogyni és utána keress vékony barátnőt vagy fogadd el hogy a párodon is van egy kis felesleg és fogyjatok le együtt. Nincs harmadik válasz.

2022. júl. 27. 15:09
 49/54 A kérdező kommentje:

Messze vagyok a 40 től. Úgy 10 évvel 🫤 És nem érdekelnek a tini lányok. Nincs irreális elvárásom.

Aha, szóval tényleg arról van szó! Érjem be azokkal akikhez nem akarok dugni, vagy a betegséget legyőzve (ami évekig is eltarthat) fogyjak le. És mialatt ez sikerül addig tényleg túlkoros leszek már. Akkor meg az lesz keresek 40 éves nőt. 🙄

2022. júl. 27. 15:17
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Na kérdező kezded megérteni és ez már haladás. Te is azt várod el a jövendőbeli párodtól hogy érje be olyannal akihez nem vonzódik vagy várja meg amíg lefogysz ami saját bevallásod szerint akár tíz évig is eltarthat, ha pedig csak hitegeted és tíz év múlva se nyered vissza régi "fényedet" akkor végülis csak az idejét vesztegetted.
2022. júl. 27. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!