Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet az ilyen?

Figyelt kérdés

Adott egy betegség miatt túlsúlyos férfi. Rendkívül jószándékú. Ennek ellenére senkinek nem fog kelleni a túlsúlya miatt?

Ne kezdjétek fejtegetni azt hogy menjen másik orvosokhoz stb. Adott a testalkata, így találhat csinos neki tetsző nőt valaha?

2022. júl. 27. 12:12
A kérdező szavazást indított:
Találhat vékony nőt
Dögöljön meg nem találhat csak ha ő is vékony lesz
12 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
83%

Úgy fogalmaznék, hogy minimális az esélye. Van, de a többség nem rajong a zsíros, lötyögős testért. Ha ezt még tetőzzük azzal, hogy csak vékony, szép nő jöhet szóba...

Mondjuk, ha az vagy, akire gyanakszom, az alkoholizmus miatti elhízás nem az a kategória, ami ne lenne gyógyítható.

2022. júl. 27. 12:21
 2/54 A kérdező kommentje:
Nem az vagyok első. Nem én vagyok a gyakori alkoholista sztár.
2022. júl. 27. 12:24
 3/54 anonim ***** válasza:
84%
Nem a külsőd lesz a gond, hanem a személyiséged. Ha olyan ember képes magának szép barátnőt találni, akinek se lába, se keze, mert fogyatékos, tolószékbe fogja leélni az egész életét, akkor a te kifogásod csak gyermeteg hiszti. Változtass a személyiségeden, mert az nem vonzó a nőknek.
2022. júl. 27. 12:27
 4/54 anonim ***** válasza:
100%
Fotozzak neked utcan kover parokat vagy kinyitod a szemed esetleg?
2022. júl. 27. 12:28
 5/54 A kérdező kommentje:
1 kérdés - 1 válasz alapján honnan jön ez hogy a kérdezőnek rossz a személyisége? Engem a munkahelyen, barátaim, családom mindenki szeret. Nem hiszem hogy rossz ember lennék! A súlyom a probléma.
2022. júl. 27. 12:29
 6/54 anonim ***** válasza:
72%

Személyiséged alatt nem azt értem, hogy rossz ember vagy. De látod, barátaid vannak, akik barátként szeretnek. A barátaid nem igazán fogják a szemedbe mondani, hogy szarul gondolkozol és változatni kellene.

Mint ahogy írtam, egy tolószékes képes találni párt magának? Akár akinek tényleg, se keze, se lába? Mert ismertem olyant látomásból, aki pl ilyen.

A legtöbb nő egészséges férfit akar, de még is egy ilyen ember megtudott fogni egy szép, csinos nőt.

Veled az a baj, hogy lenézed magad, nem értékeled magad. Azt hiszed, nem vagy elég jó. Na ezt érzik rajtad a nők. És ez taszító. Nem az a taszító, hogy dagadt vagy, hidd el.

45 éves bátyám egy igazi dagadék. És állandóan van, és volt nője egész életébe. Miért? Mert valószínűleg van jó dumája, amivel leveszi az embert a lábáról. Szóval szállj le a dagadék nevű lóról és kezd értékelni magad!

2022. júl. 27. 12:34
 7/54 anonim ***** válasza:
86%
Ez gáz. Téged fogadjanak el kövéren, de neked csak a vékony nők tetszenek. Itt nem a túlsúlyal van baj, hanem a hozzáállásoddal. Ha te nem akarsz elfogadni egy teltebb nőt, te se várd, hogy elfogadjanak amíg dagadt vagy.
2022. júl. 27. 12:36
 8/54 anonim ***** válasza:
100%

#5: Nagyon sok nő is úgy járt mint te, tehát nők is küzdenek túlsúllyal betegség miatt. Tehát ha egy "ilyen cipőben járó" nőt keresnél magad mellé ő biztos megértené az ilyen jellegű problémádat.

Csak gondolom nálad is az van, hogy te egy 50 kg-os modell alkatú nőt szeretnél...

2022. júl. 27. 12:37
 9/54 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell neked csinos nő?

Te a partneredtől elvárod, hogy ne a külsőségekre figyeljen, hanem a személyiségedre, mégis kikötöd, hogy szép nő legyen.

Nem gondolod, hogy ez irgalmatlan képmutatás?

2022. júl. 27. 12:43
 10/54 A kérdező kommentje:
Nem mindig voltam kövér. Fiatalabb koromban volt dolgom csinos nőkkel. Megszoktam valamit. A elhízáson kívül nem vagyok beteg. Nem vagyok tolókocsis, nem hiányzik végtagom stb amit írt valaki. Szóval egészséges vagyok. Miért kellene olyan nőt becsapni aki nem vonz. És lehet ő tényleg igénytelen és azért kövér? Nincs semmi baja csak lusta. Miért kellene egy ilyen nővel egy szintre kerülnöm mikor nálam nem ez a kiváltó helyzet?
2022. júl. 27. 12:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!