Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diplomás, 32 éves férfi, akinek sosem volt barátnője, mit tehet, hogy a nők ne nevessék ki, ha kiderül?
Én annak idején egyszerűen hazudtam erről. Tedd azt te is. Hidd el csomó nő ha megtudja hogy még szűz vagy (jó mondjuk a kérdésből ez nem derül ki hogy az vagy-e vagy sem) akkor szóba sem áll veled.
A nőknél a szüzesség érték a férfiaknál szégyen. (legalábbis a társadalom szerint)
Amúgy nagy baromság szerintem de tényleg ilyen lökött a társadalmunk.
Ha csak kapcsolatról van szó akkor ott is hazudj kicsit (hogy ilyen se veled se nélküled baromságod volt csak pl)
De semmiképp se legyél őszinte. Azzal nem sokra mész... De gondolom erre már te is rájöttél.
"Milyen diplomád van?"
Nem mindegy?
Nincs ráírva a homlokodra hány kapcsolatod volt korábban. Ismerkedj lazán, kötetlenül. A nők az embert keresik és nem a diplomád. Ha valakinek szimpi leszel az elég hamar át fog lendülni azon hogy nem volt még csajod.
NE hazudj! Teljesen felesleges másnak előadnod magad mint ami vagy. Úgyis kiderül és ha hazugságon kapnak az sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!