Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy diplomás, 32 éves férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy diplomás, 32 éves férfi, akinek sosem volt barátnője, mit tehet, hogy a nők ne nevessék ki, ha kiderül?

Figyelt kérdés

2022. máj. 18. 18:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
64%

Semmit. Egy normális nő nem fog kiakadni ezen. Sajnos kitartónak kell lenned és kivárni, hogy rendes emberekkel fuss össze.

N

2022. máj. 19. 11:28
 22/36 anonim ***** válasza:

17-es vagyok

Azok a férfiak, akiknek én voltam az első kapcsolat, végül sikerült annyira osszekaparni az önbizalmat (amiről előadták, hogy mekkora van), hogy amint rájöttek, milyen egy kapcsolat, mással is ki akartak próbálni.

Engem már ne hagyjon el valaki emiatt.

Kamasz korban meg oké, az ember nem az első párjával ragad le, de én meg nem láttam boldog kapcsolatot úgy, hogy az egyik félnek előtte nem volt kapcsolata. Mindig kiváncsi lesz, milyen mással lenni.

Plusz, halvány fogalmad sincs, hogyan kell konfliktus helyzeteket kezelni, rengeteg dolog van, amin egy baráttal nem lenne nézeteltérés de egy kapcsolatban igen.

2022. máj. 19. 15:47
 23/36 anonim ***** válasza:
23%

Tudom, hogy le fognak pontozni a nők de akkor is elmondom, hogy ne hallgass a nők tanácsára. Biztos ismersz te is olyan esetet, hogy a nő elmondta, hogy neki csak a belső a fontos, nem számít a pénz, legyen intelligens a férfi, jó ember, meg sok ilyen közhely. Másnap pedig látod, hogy a falu rosszfiújával randizik. Ez azért van mert a nők általában az ösztöneikre hallgatnak amikor cselekednek. Ha bejössz a lánynak akkor lehetsz te a helyi drogdíler is mert úgy is szaladni fog utánad...még ha tudják is, hogy racionálisan gondolkodva ez talán nem helyes.

Ezt nem sértésnek szánom a nők felé. Ebben nincs semmi rossz. A lényeg, hogy ezt kell tudd ha randizol egy lánnyal. Figyeld meg, hogyan cselekszik. Ha rosszul fogadja, hogy nem volt még kapcsolatod de attól még elmegy veled randizni akkor ne bátortalanítson el mert attól még vonzónak talál. Maradj határozott és kitartó.

2022. máj. 19. 16:14
 24/36 A kérdező kommentje:
Én eddig inkább azt tapasztaltam, hogy a nők számítóak. Basszus sok esetben férfi létemre többször döntök érzelmi alapon mint racionálisan. Szóval sok nő manapság egy érzelemmentes, racionális bábu vagy robot.
2022. máj. 19. 18:53
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Szó sincs érzelemmentességről. A vonzódás is érzelem. Pl. te is ha meglátsz egy szép lányt nagyobb valószínűséggel leszel szerelmes belé mint egy olyanba amelyik neked nem jön be egyáltalán.

Itt egy vicces videó, hogy legyen egy szép estéd:

https://www.youtube.com/watch?v=R_USJCTIgs4&fbclid=IwAR03IcX..

2022. máj. 19. 20:12
 26/36 A kérdező kommentje:
A vonzódás inkább ösztön. Az érzelmek szerintem magasabb szinten működnek.
2022. máj. 19. 20:20
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés az, hogy ha 32 éves koráig nem volt barátnője, akkor most miért akar? És miért fontos, hogy diplomás? Meg ott nem attól kell félni, hogy kiröhögik, hanem először jusson el odáig, utána majd lehet kielemezni a helyzetet és legközelebb másként csinálni. De legalább először a "kiröhögésig" jusson el.
2022. máj. 19. 22:03
 28/36 A kérdező kommentje:
Óh, azon már túl vagyok. Azért is kérdeztem.
2022. máj. 19. 22:08
 29/36 anonim ***** válasza:
28: Jó, akkor meg kicsit részletesebben ha kérhetnénk. Hol voltatok? Miről beszéltetek? Mikor jött fel a téma? Mi történt a röhögés után? Felállt és otthagyott?
2022. máj. 19. 22:12
 30/36 A kérdező kommentje:
Barátzónába tettek.
2022. máj. 20. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!