Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az ilyen?
Adott egy betegség miatt túlsúlyos férfi. Rendkívül jószándékú. Ennek ellenére senkinek nem fog kelleni a túlsúlya miatt?
Ne kezdjétek fejtegetni azt hogy menjen másik orvosokhoz stb. Adott a testalkata, így találhat csinos neki tetsző nőt valaha?

"És mivel korábban voltam normal sulyban, ezért nem kizárt hogy egyszer újra ott leszek."
Ez minden téren érdektelen infó. Ha valaki kövéren szeret meg, gyanús, hogy eleve vonzzák a kövér férfiak, vagyis nem kell lefogynod. Ha valaki számára nem vonzó a kövérség, az meg nem fog egy" lehet egyszer lefogyok"-ra igent mondani.
A párom fiatalon képtelen volt hízni. Aztán elhízott és csak diéta és rendszeres mozgás segíthetne, amit egyenlőre csak szakaszosan csinál. Ő közölte is, hogy bár szeretne fogyni, soha nem lesz már lapos kocka has és hasonlók.
Szerencsére a súly többlete még nagyjából azon a határon mozog, amit el tudok fogadni.
De, ő legalább őszinte. A lehet, talán, esetleg, majd egyszer, stb-ről mind tudjuk, hogy mit jelent.
Szóval, arra ne számíts, hogy olyan jön össze veled, akinek nem a zsír vonzó.
31
Remek. Olyan nőt kell találnom aki elfogad kövéren is? Kicsit nehéz küldetés. De én nem az vagyok aki nem szeretne változtatni.

Háromszor kérdeztem rá a betegségre, nem válaszolsz.
Na most vagy nincs, vagy olyan, ami mellett lehetne fogyni...

“Te nem vagy felszínes? Olvastam pár más ember kérdése alatt a válaszaidat. Eléggé aktív vagy! Ne haragudj de te a nőket szereted? Olyan mintha undorodnál a férfiaktól. Mit csinálnál ha egy pasi mellett ébrednél és állna neki a zászló? Gyűlölnéd ? 🙃😂“
Nem, nem vagyok az. Ha valaki nem az, akkor én. Azért, mert sokszor leírom, hogy szexinek tartom a partnerem, az nem azt jelenti, hogy a külseje miatt jöttem össze vele. Lehet az intelligencia, a humor is szexis. Az már csak plusz faktor, hogy rendkívül kellemes külseje is van, szép teste és arca.
Amúgy férfi partnerem van. Biszexuális vagyok. Hidd el, a fent leírt szituáció többször megtörtént az életemben, minthogy egy nő rád szexuálisan potenciális partnerként tekintsen.

32 ez nem kicsit nehéz, főleg, ha nem a nő érdekel, hanem a teste.
Egy átlagos, vagy husis csaj is lehetne és máris minimum megdupláztad az esélyeidet.
Én soha nem paraméterek alapján kerestem társat, mondjuk nem is neten próbálkoztam.
Aki megtetszett, megtetszett. De ehhez a külső burkolat kicsit kevés volt. Nálad meg ez az egyetlen felsorolt pont.

#33:
Nem fog rá válaszolni, mert vannak itt időnként orvosok vagy eü dolgozók akik még véletlenül leírnák, hogy adott betegségre van gyógyszer, egyéb kezelés, műtét, akupunktúra stb. stb.
Király Linda is talált gyógymódot pedig neki igen komoly baja van.
Van aki leírja hogy "tartja a diétát" ami csak elméleti, és sz@rik komolyan betartani.
Ami végül is az ő baja, csak akkor fogadja el magát és ne akarjon modell alkatú barátnőt. Igények lehetnek, de nem kell csodálkozni ha ebből semmi sem valósul meg.
inzulinrezisztencia
És nem egyszerű eset. De miért hiszed azt hogy ha valakinek valami használ az a másik szervezetének is fog. Ugyan ez bármelyik tap kiegészítő is. Valakinek használ egy cucc , 20 másiknak meg nem.
Jelenleg az orvosok se találtak megoldást.

39
Felszínes és képmutató vagy, hiszen kövérként te csakis vékony, csinos nővel akarsz együtt lenni. Tehát olyat vársz el tőle, amit te nem teljesítenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!