Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az ilyen?
Adott egy betegség miatt túlsúlyos férfi. Rendkívül jószándékú. Ennek ellenére senkinek nem fog kelleni a túlsúlya miatt?
Ne kezdjétek fejtegetni azt hogy menjen másik orvosokhoz stb. Adott a testalkata, így találhat csinos neki tetsző nőt valaha?

Amúgy hagyjuk ezt a bEteGsÉg mIatT vAgyOk kÖvéR dolgot...
Oké, ha valaki tolószékben van, hiányzik egy lába vagy kromoszómarendellenessége van, azt értem, hogy miért kövér.
De idefigyelj: az emberi test úgy működik, hogy ha X mennyiségű kalóriát viszel be, de X mennyiségű kalóriánál többet égetsz el, akkor FOGYSZ. Persze ahhoz, hogy onnan fogyj, ahonnan szeretnél, illetve mindezt biztonságosan és egészségesen csináld, érdemes megkérdezni egy szakember. De olyan a világon nincs, hogy te megfelelően diétázol, edzel, és mégsem fogysz. Akkor vagy hazudsz, vagy hihetlenül szarul csinálod.

Pont fordítva. Nőknél a szülés és a menopauza sokkal nagyobb hatással van a testsúlyra, mint a férfiaknál bármi.
De akkor sem értelek... Mégis hol a búbánatban érdekel bárkit, hogy valaha jól néztél ki, ha most kövér vagy? Nem a múltbéli éneddel lenne együtt, hanem a mostanival. Mi számít, hogy egyhogy vékony voltál?

Igen. Edzés és diéta mellé vagyok ilyen.
A munka tényleg mozgáshiányos.

Te nem vagy felszínes? Olvastam pár más ember kérdése alatt a válaszaidat. Eléggé aktív vagy! Ne haragudj de te a nőket szereted? Olyan mintha undorodnál a férfiaktól. Mit csinálnál ha egy pasi mellett ébrednél és állna neki a zászló? Gyűlölnéd ? 🙃😂
Bocsi csak érdekel nem kötözködni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!