Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet az ilyen?

Figyelt kérdés

Adott egy betegség miatt túlsúlyos férfi. Rendkívül jószándékú. Ennek ellenére senkinek nem fog kelleni a túlsúlya miatt?

Ne kezdjétek fejtegetni azt hogy menjen másik orvosokhoz stb. Adott a testalkata, így találhat csinos neki tetsző nőt valaha?

2022. júl. 27. 12:12
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy hagyjuk ezt a bEteGsÉg mIatT vAgyOk kÖvéR dolgot...

Oké, ha valaki tolószékben van, hiányzik egy lába vagy kromoszómarendellenessége van, azt értem, hogy miért kövér.

De idefigyelj: az emberi test úgy működik, hogy ha X mennyiségű kalóriát viszel be, de X mennyiségű kalóriánál többet égetsz el, akkor FOGYSZ. Persze ahhoz, hogy onnan fogyj, ahonnan szeretnél, illetve mindezt biztonságosan és egészségesen csináld, érdemes megkérdezni egy szakember. De olyan a világon nincs, hogy te megfelelően diétázol, edzel, és mégsem fogysz. Akkor vagy hazudsz, vagy hihetlenül szarul csinálod.

2022. júl. 27. 13:36
 22/54 A kérdező kommentje:
Nőknél ez kicsit másképp van. Tényleg több dologtól is lehetnek kövérek. De jellemző rájuk hogy azok is maradnak. Vagyis éltük során végig nagydarab az aki tiniként is az volt. A Férfiaknál sokszor változik a súly. Én is voltam életem során 3x vékony és normál súlyhatárban évekig. És szintén 3x meg elhízott. Mint jelenleg is.
2022. júl. 27. 13:38
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

Pont fordítva. Nőknél a szülés és a menopauza sokkal nagyobb hatással van a testsúlyra, mint a férfiaknál bármi.

De akkor sem értelek... Mégis hol a búbánatban érdekel bárkit, hogy valaha jól néztél ki, ha most kövér vagy? Nem a múltbéli éneddel lenne együtt, hanem a mostanival. Mi számít, hogy egyhogy vékony voltál?

2022. júl. 27. 13:41
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
*egykor
2022. júl. 27. 13:41
 25/54 A kérdező kommentje:
Azért számít mert én emlékszem. A vékony nők keltenek bennem szexuális izgalmat. És mivel korábban voltam normal sulyban, ezért nem kizárt hogy egyszer újra ott leszek. Viszont egy világ életében testes nőnél hogy várjak ilyenre?
2022. júl. 27. 13:45
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
25, heti több edzés és szigorú diéta mellett vagy kövér? Vagy eszel, amit megkívánsz, ülő munkát végzel és vérdoppinggal se mennél mozogni és emellett van betegséged amire foghatod a kinézeted?
2022. júl. 27. 13:47
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vékony nőkben is javarészt a hozzájuk hasonló férfiak keltenek szexuális ingert. Már ha ez fontos, ugye. Mert most ott tartunk, hogy neked az állítólagosan jó személyiségedre kellene kialakulnia egy nőnek szexuális izgalom. A személyiségedre, amiről csak annyit tudunk, hogy felszínes.
2022. júl. 27. 13:50
 28/54 A kérdező kommentje:

Igen. Edzés és diéta mellé vagyok ilyen.

A munka tényleg mozgáshiányos.

2022. júl. 27. 13:50
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Mondd már el, hogy mi az a betegség, a hétszázát.
2022. júl. 27. 13:51
 30/54 A kérdező kommentje:

Te nem vagy felszínes? Olvastam pár más ember kérdése alatt a válaszaidat. Eléggé aktív vagy! Ne haragudj de te a nőket szereted? Olyan mintha undorodnál a férfiaktól. Mit csinálnál ha egy pasi mellett ébrednél és állna neki a zászló? Gyűlölnéd ? 🙃😂

Bocsi csak érdekel nem kötözködni akarok.

2022. júl. 27. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!