Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi az ami taszít külsőségek tekintetében?
Egy más kategóriában feltett kérdés olvasása közben merült fel bennem, hogy ide is felteszem ezen témát.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
Mostanság amúgy is megnövekedett a " Segítség, csúnya vagyok!" témák tömkelege. Ezek többségében nem igazak, csak önbizalomhiányos, vagy lusta emberekről van szó. De mi van azokkal, akik tényleg csúnyák? Durván sok, látványos heg. Pikkelysömör, brutál szőrösödés. Csúnya összeégés nagy felületen, eltorzult arc... Neurofibromatózis....ilyesmi.
Ezek közül az egyik én vagyok, és tudom, hogy van itt még sorstárs. Az eddigi tapasztalataim alapján kb -1 esélyem van, de azért mégis kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)

Nálam a leggyakrabban előforduló kizáró indok, az elhízás. Most ha egy betegség mellékterméke, vagy csak igénytelenség, azt nem lehet igazából tudni, mert egyik nem zárja ki a másikat.
Nekem is vannak hiányosságaim ès azt sem mondanám, hogy elég jóképűnek lenni, mert ettől azért összetettebb egy párkeresès.
Sőt az sem igaz, hogy senki nem foglalkozik a belsővel.. Nem akarok álszent lenni, én egyszer egy nagyon kedves lányt elutasítottam, mert a külsejével nem voltam megelégedve és később nagyon megbántam.
26/F

#11: Attól, hogy bejön egy nő még nem jelenti azt, hogy más nő ne jöhetne be. Ezt nem értitek meg soha a férfiakban. Mert ti hipergám gondolkodásúak vagytok, ti akkor szakítotok, amikor láthatáron van egy jobb, aki nem objektíve jobb, hanem ti szubjektíve érzitek úgy, hogy most a Fecsó helyett egy alvilági bűnözőre vágytok vagy épp ellenkezőleg, az átlagos melós családapa helyett egy pénzes vállalkozóra, vagy az őszes középkorú férj helyett egy fiatal srácra.
Ahogy azt sem, hogy ne lehetne férfiaknak bakancslistás mondjuk egy ázsiai nő, aki ha megfeszülsz se tudsz lenni és nem a pattanásod miatt, Palvin Barbi se tud olyan lenni.
Ezért volt jó régen, amikor a férfiak tudtak tapasztalatokat gyűjteni, mielőtt megnősültek, a nőknél meg a kevés vagy 0 partner volt az előny.
Annyira volt elnyomás, mint amennyire elnyomod a saját gyerekedet azzal, hogy nem ehet folyamatosan édességet vagy amennyire a kutyádat elnyomod azzal, hogy nem engeded neki, hogy az asztalról egyen vagy szétrágjon dolgokat.
A férfi akárhány nőt megdughat, benne ez a férfiasságot erősíti, mint régen volt a Hegylakó című film, ahol fejeket kellett levágni és erősebb lettél. Itt magabiztosabb vagy, ha több nővel voltál, ha népszerűbb vagy a nők körében.
Nőként meg nőiesebb, ha kevés partnerrel voltál.

Nem taszít, de kizáró ok az enyémtől eltérő bőrszín.
Illetve van egy típusú férfi, akinek kicsit nőiesek a vonásai (nem tudom jobban megfogalmazni sajnos, és egyértelmű hogy ez nem mindenkit zavar vagy egyáltalán tűnik fel nekik, mert szokott lenni partnerük), ez is kizáró ok lenne.
Meg talán a torz arc, nyúlszáj, de azért ez nem gyakori.
Amitől rosszul vagyok és gyakori, az a látható foghíj, dohányzás, kilógó kapanyél, folyamatos b+, ápolatlanság.
A bőrhibák többségét meg a szőrt a magam részéről képes vagyok tolerálni, a túlsúlyt is egy határig.
A szeplő meg egyáltalán nem zavar, és furcsának is találom hogy mást igen.

Egy ismerősöm férje például kancsal, ő elfogadta úgy ahogy volt, de van akinek ez kizáró ok!
Ja és az illetőnek nem műthető a szeme, nem igénytelenségből nem csináltatta meg úgy tudom!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!