Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi az ami taszít külsőségek tekintetében?
Egy más kategóriában feltett kérdés olvasása közben merült fel bennem, hogy ide is felteszem ezen témát.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
Mostanság amúgy is megnövekedett a " Segítség, csúnya vagyok!" témák tömkelege. Ezek többségében nem igazak, csak önbizalomhiányos, vagy lusta emberekről van szó. De mi van azokkal, akik tényleg csúnyák? Durván sok, látványos heg. Pikkelysömör, brutál szőrösödés. Csúnya összeégés nagy felületen, eltorzult arc... Neurofibromatózis....ilyesmi.
Ezek közül az egyik én vagyok, és tudom, hogy van itt még sorstárs. Az eddigi tapasztalataim alapján kb -1 esélyem van, de azért mégis kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)

Nagyon dagad, lógó hassal. Teljesen felismerhetetlen, vagy egyáltalán nem nőies arc. Arcszőr és kifejezetten a bajuszt nagyon utálom nőkön.
26f

Én saját magamat látom előnytelennek.
Sajnos ezen nem sokat lehet segíteni mert az egész fej csontállományom nem olyan ami előnyös.
Talán egy orrplasztika javítana.
A többi rendben van, sportolok izmosabb vagyok elég magas, Dehát az arc előnytelen.
Szerintem a jóképűség első és legfontosabb

Az a baj az ilyen kérdésekkel, hogy ha az ápolatlanságot nem vesszük, akkor tényleg mindenkinek más a nagyon csúnya, a csúnya, a szép, a nagyon szép.
Egyébként olyan is van, hogy valaki objektíven egyáltalán nem csúnya, másnak mégsem tetszik.Pl szerintem Cameron Diaz egy csúnya arcú nő, vagyis inkább átlagos, de valami rettentően taszít benne.Más szerint meg nagyon szép.
Ugyanúgy sokak szerint nagyon jó pasi Benedict Cumberbatch, szerintem meg átlag alatti.

Alapvetoen nem betegek az emberek. Azaz nincsenek pikkelysömörösek vagy farkasszőrösek fibriomásak vitiligosak, tenyér nagyságu anyajegyek vagy pl hiányzik az ujja vagy 6 ujja van stb.
A gyakrabban előfordulo dolgokrol irok csak
Teljesen egy pillanat alatt kiábránditolag taszitolag hatnak rám pl kezeletlen gennyedző pattanás, vagy csipás szem, vagy pukizások fingások pláne elso randikon, fülszőr, kilógó orrszőr, szakállasokkal hosszuhaju pasikkal meg pl szóba sem állok olyan szinten nem birom, márkátlan munkáscipők a kinainál is kegyetlenebb cipők utcai viselete, szemüvegesség is valahol nekem hátrány, körömgomba, retkes fül, fülbevalo, zsíros haj vagy zselés hajra tapadt kosz, korpásodás, meg ha összességében egy tagbaszakadt lerobbant összeaszott munkásnak néz ki és fiatalon, gagyi pólók, rózsaszínek pasikon, plori réteg stílus.

Az ápolatlanságot, trampliságot stb most ne vegyük ide, hisz nyilván ezek kizáró tényezők mindenkinek.
Alapvetően tényleg nem betegek az emberek. Ezek nagyon ritka betegségek.Az összeégés sem mindennapi szerencsére. De mi a helyzet az ilyen sorsú emberekkel?

Nő vagyok.
Két dolog taszít igazán. A bajusz és a kiálló fog. Én eleve nem szeretem az arcszőrzetet, de lehet, valakinek jók áll, de akinek csak bajsza van... Az taszít. Meg amikor annyira kiállnak a fogai, hogy nem tudja becsukni a száját, vagy becsukja, de erőlködnie kell, hogy csukva tartsa.

"Ezek közül az egyik én vagyok, és tudom, hogy van itt még sorstárs."
Fájna egyszer bevallani, elismerni, hogy valójában az a problémátok, hogy van olyan tulajdonságotok, amivel társadalmilag elfogadható módon tud visszautasítani vagy szakítani veletek az a pasi, akinél sorban állnak a nők?
Vagy, hogy nem lehet veletek villogni a haverok előtt, mint egy instamodellel, emiatt kiestek azok a férfiak, akik felől olyan hárpiák is lehetnétek, mint Vasvári Vivien, tehát kénytelenek vagytok személyiséget is villantani? Persze csak ha hosszútávú kapcsolatban gondolkoztok.
Mert 1-2 dugásig még a laposföldes agymenést is végighallgatja a legtöbb pasi meg az alpári bunkó megnyilvánulásaitok felett is szemet huny, maximum olyan helyre visz, ahol kevés az ember és nincs ismerős, de hosszútávon ezt egyik se fogja elviselni.
Elárulok egy titkot a férfiakról. Aki megdugna, az három okból nem akar komoly kapcsolatot.
1. Mert rohad a személyisége.
2. Mert a ti személyiségetek rohad.
3. Mert a szó negatívan triggereli őt a sok rossz tapasztalat miatt, szeretne független, szabad maradni. Nem feltétlenül azért, mert meg akar csalni, csak nem szereti kontollálva érezni magát.
Ez olyan, mintha azt állítanád, hogy sok pasinak nem jönnek be a vöröshajú lányok vagy a tetovált lányok és akkor te halmozottan hátrányos vöröshajú tetovált lányként nem kellesz senkinek.
Van, akinek nem jön be, de azzal a kisiskolás csúfolódásos részt leszámítva nem is kerülsz kapcsolatba, te nőként abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy már olyan halmazból tudsz válogatni, akiknek biztosan 100%-osan bejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!