Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi az ami taszít külsőségek tekintetében?
Egy más kategóriában feltett kérdés olvasása közben merült fel bennem, hogy ide is felteszem ezen témát.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
Mostanság amúgy is megnövekedett a " Segítség, csúnya vagyok!" témák tömkelege. Ezek többségében nem igazak, csak önbizalomhiányos, vagy lusta emberekről van szó. De mi van azokkal, akik tényleg csúnyák? Durván sok, látványos heg. Pikkelysömör, brutál szőrösödés. Csúnya összeégés nagy felületen, eltorzult arc... Neurofibromatózis....ilyesmi.
Ezek közül az egyik én vagyok, és tudom, hogy van itt még sorstárs. Az eddigi tapasztalataim alapján kb -1 esélyem van, de azért mégis kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)

Párom tiniként aknés volt és nem volt normálisan kezelve, így elég sok heg maradt. Engem ez pl egyáltalán nem zavar, az arca részei.
Ugyanakkor a kinövésekkel pl komoly bajom van. Bibircsók, szőrös, vagy csak simán nagy, kiemelkedő anyajegy, szemölcsök, miteszerek, nagy, gyulladt pattanások. Számomra végtelenül undorítóak. Ahogy valamiért a szeplők is taszítanak, főleg ha sok van. Volt egy fiú évfolyamtársam, vörös haj, hihetetlen fehér, szinte rózsaszín bőr és millió szeplő mindenhol. A mai napig undor fog el. Pedig nem tehet róla.
Engem nagyon zavarnak, bár nem undorító, inkább a nem szép kategória, a pigment foltok.
Értelemszerűen a csonkolt, vagy soha ki sem fejlődött végtagok, hiányzó szem is a nagyon nem kategória.
Egy nagyobb heg pl. nem lenne gond.
A sztoma zsák is nagyon, nagyon kiakasztó számomra, ahogy a vizelet kivezetés is.
A különböző tikkek is nagyon zavarnak, nem választanék tikkelő párt, bár ez nem kifejezetten a csúnyaság kategoria, hiszen idegrendszeri elváltozás van mögötte, nem testi, de a tünetek a testén jelentkeznek.
Az extrém szőrösség is taszít. Van ismerősöm, akinek a teljes hátán sűrű szőrzet van.
A nagyon össze-vissza álló fogak is kizáró ok.
A kövérség és, ha a pasinak kilógnak a bordái, vállcsontjai is taszít.
"De mi a helyzet az ilyen sorsú emberekkel?"
Végül párt találnak ahogy látom. Legalábbis, akiket én ismerek végül mond megtalálták azt a csajt, akit a testi hibájuk nem zavar. Aki pedig igazán súlyos gonddal küzd (pl a tikkelésnek vannak szintjei) az lehet egyedül marad, vagy más (esetleg azonos) problémával élővel alkot majd párt.

Nem csak a bőrhibáktól lehetsz csúnya.
Csúnyának lenni azt jelenti, hogy nem esztétikus az arcod, tehát általában véve az embereknek nem tetszik.
Újat mondtam, nagyokos?
Kedves 10-es.
Aki ronda, mint én, annak nem csak hosszú távú kapcsolata, de alkalmi dugásai sincsenek. Pont letojja mindenki a személyiségemet, műveltségemet stb.
A rusnyaság elárulom,egy szimola hétköznapi dolgot is befolyásol. Más adagot ad pl egy kifőzdés nekem, mint egy átlagos, pláne szép embertársamnak. Ez van.
Szóval igen, fáj...

5. válasszal egyetértek. Ez abszolút szubjektív.
Nekem pl. egy ázsiai sosem lesz vonzó, akármit csinál, akármit vesz fel, de elég sok nőnek bejönnek. Nem vagyunk egyformák.
"Durván sok, látványos heg. Pikkelysömör, brutál szőrösödés. Csúnya összeégés nagy felületen, eltorzult arc... Neurofibromatózis"
Nylván attól is függ, hogy ezek hol vannak. Talán az eltorzult arcot mondanám, a többi engem nem feltétlenül zavarna. Pláne, hogy a pikkelysöröm és a szőrösödés azért kezelhető is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!