Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én tapasztalom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tapasztalom azt, hogy a legtöbb esetbe kamu a "magányos vagyok" meg "senkinek sem kellek" szöveg a nők részéről a neten?

Figyelt kérdés
Sok-sok olyan lánnyal, nővel beszélgettem már a neten, akik mind azt állították magukról, hogy "senkinek sem kellenek", meg "rettenetesen magányosak" stb. De végül mindig kiderült, hogy azért nem egészen úgy van az... csak mondjuk (extrém) válogatósak, vagy van már valaki, akibe belezúgtak, csak az leszarja őket/nős/apjuk lehetne stb. Utóbbi esetekben szex is van bőven apu haverjával vagy a nős szeretővel.

2022. júl. 25. 21:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%
Ki beszélt itt dugásról? Nagyon ki lehetsz éhezve, ha semmi másra nem tudsz gondolni egy férfi közeledéséből. Az meg egyenesen bicskanyitogató, amilyen leereszkedően magyarázol az érzelmekről. Mintha egy férfi ehhez kevés lenne. Jó feminista vagy, megtanultad a leckét, hogy nekünk nincs lelkünk.
2022. júl. 26. 07:56
 12/26 anonim ***** válasza:
81%

"nem megfelelő jelölt"

Vagyis a ferfiak 80%-a, mi? :)

38F incel

2022. júl. 26. 07:59
 13/26 anonim ***** válasza:
32%

11

A férfiak nem kevesek az érzelmek megértéséhez, ti viszont láthatóan igen. :D

Ennyire felfoghatatlan, hogy random idegenekkel történő (akkor nemcsak szex, hanem) beszélgetés, kávézás, mozizás NEM oldja fel az ember magányát. A társ iránti vágyat nem tudja akárki kielégíteni, ily módon hiába van 1-3-5-125 jelentkező, ha egyik sem tud érzelmi-intellektuális partner lenni.

És mielőtt bevetitek a hisztibombát... nem, nem arról van szó, hogy ezek a hipotetikus jelentkezők rossz/selejtes emberek lennének. Egyszerűen nem passzol mindenki mindenkivel, ily módon a vonzalmuk, érdeklődésük semmit sem jelent számomra. (Feltételezem, az én vonzalmamtól sem esne hasra minden magányos férfi - ugyebár.)

Tehát ismétlem. NEM hAjLamoSaK vagyunk magányosak lenni, hanem magányosak is vagyunk, ha nem találunk megfelelő partnert.

2022. júl. 26. 08:09
 14/26 anonim ***** válasza:
25%
Mert nincs olyan akivel érdemes elköteleződni. A nők meg nem érik be a ló helyett a szamárral. Ha nem nyomná el a férfiak agyát a g@ci akkor ők se tennének igy.
2022. júl. 26. 09:11
 15/26 anonim ***** válasza:
5%
14: Persze, mert az ezt megelőző év-százezredekben a férfiak nem ilyenek voltak.
2022. júl. 26. 09:16
 16/26 anonim ***** válasza:
64%
15. Ilyenek voltak! De a nőknek nem volt választása. Illetve de az éhhalál mindig ott volt b opciónak.
2022. júl. 26. 09:19
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
Aki tényleg magányos, az nem ezzel próbálja marketingelni magát. Ők inkább csendben szenvednek. Akinek minden harmadik mondata az, hogy ő mennyire magányos, nimcsenek normális férfiak és még tele is sírja ezzel a közösségi oldalait, az csak figyelmet akar. Magában jót röhög a próbálkozókon.
2022. júl. 26. 09:24
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
17-es: Oké ez igaz. A hisztikézők (legyenek nők vagy férfiak) komolyan vehetetlenek, és jó eséllyel nem problémáik, hanem feltűnési viszketegségük van.
2022. júl. 26. 09:29
 19/26 anonim ***** válasza:
13%

Válogatósak"?! Ezt hogy érted?

Mert tényleg előfordul, hogy nők inkább maradnak a magányban ahelyett, hogy megosztanák az életüket pl egy hibás beszédű és/vagy írású, vagy föld buta, unintelligens, kisgyerekként funkcionáló férfival. Szerintem ez egy bizonyos igényszint. Képzelheted, ha hemzsegnének az intelligens, felnőtt, férfias pasik... Akkor kezdenének csak válogatni igazán egyesek:)

2022. júl. 26. 13:30
 20/26 A kérdező kommentje:

19

Az übermensch faszik nem szokták ám szeretni, ha egy nőci ennyire nagyra van magával....

2022. júl. 26. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!