Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom azt, hogy a legtöbb esetbe kamu a "magányos vagyok" meg "senkinek sem kellek" szöveg a nők részéről a neten?
"nem megfelelő jelölt"
Vagyis a ferfiak 80%-a, mi? :)
38F incel
11
A férfiak nem kevesek az érzelmek megértéséhez, ti viszont láthatóan igen. :D
Ennyire felfoghatatlan, hogy random idegenekkel történő (akkor nemcsak szex, hanem) beszélgetés, kávézás, mozizás NEM oldja fel az ember magányát. A társ iránti vágyat nem tudja akárki kielégíteni, ily módon hiába van 1-3-5-125 jelentkező, ha egyik sem tud érzelmi-intellektuális partner lenni.
És mielőtt bevetitek a hisztibombát... nem, nem arról van szó, hogy ezek a hipotetikus jelentkezők rossz/selejtes emberek lennének. Egyszerűen nem passzol mindenki mindenkivel, ily módon a vonzalmuk, érdeklődésük semmit sem jelent számomra. (Feltételezem, az én vonzalmamtól sem esne hasra minden magányos férfi - ugyebár.)
Tehát ismétlem. NEM hAjLamoSaK vagyunk magányosak lenni, hanem magányosak is vagyunk, ha nem találunk megfelelő partnert.
Válogatósak"?! Ezt hogy érted?
Mert tényleg előfordul, hogy nők inkább maradnak a magányban ahelyett, hogy megosztanák az életüket pl egy hibás beszédű és/vagy írású, vagy föld buta, unintelligens, kisgyerekként funkcionáló férfival. Szerintem ez egy bizonyos igényszint. Képzelheted, ha hemzsegnének az intelligens, felnőtt, férfias pasik... Akkor kezdenének csak válogatni igazán egyesek:)
19
Az übermensch faszik nem szokták ám szeretni, ha egy nőci ennyire nagyra van magával....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!