Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom azt, hogy a legtöbb esetbe kamu a "magányos vagyok" meg "senkinek sem kellek" szöveg a nők részéről a neten?
Teljes mértékben kamuznak ezek a nők, hisz hány dugópajtijuk van, akik mindig is "épp" megkörnyékezik őket, ha esetleg valaki kezdeményezne náluk? Sokuknak mingli kapcsolatuk van, tehát ez a kb. "Barátok közt"-i mindenki mindenkivel kapcsolatoknak felel meg.
Épp ezért szoktam mondani, hogy sok a használt nő ma már:).
Mekkora hisztis kisfiúk vagytok. :DD
Nekem is voltak magányos időszakaim, és ezeken kurvára nem segített volna egy random pasi, akihez nem vonzódom, akihez nem tudok érzelmileg kötődni, de azért megdug. Ti tényleg azt hiszitek, hogy a magányon segít egy kefélés?
Amikor azt mondom, hogy magányos vagyok nem a hüvelyemből hiányzik egy f@sz, hanem egy társ hiányzik, akit szeretek, akit tisztelek, akivel megoszthatom az életemet, akivel közös vicceink vannak, akihez odabújok este, akiben megbízom és igen, akivel szexelek. És bármennyire fáj ez egyeseknek, sajnos nem minden kanos idegen alkalmas erre a szerepre.
Szóval le lehet szállni a magas lóról.
#8 ezt pofàztam fent amúgy az 5-be
Ha van férfi udvarló(K), de nem megfelelő jelölt, ti akkor is hajlamosak vagytok magányosak lenni , ennyi
9
Nos igen. A férfiak egy jelentős részével ellentétben a női magányon nem segít egy random idegennel történő dugás. Tehát nem "hajlamosak vagyunk magányosak lenni", hanem megfelelő kapcsolat, szeretet, bizalom híján magányosak is vagyunk.
Elhiszem, hogy egyesek annyira igénytelenek, hogy az életükben akárki akármikor be tudja tölteni az űrt, de a nők normálisabbjai nem így működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!