Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdésem! Mi volt eddig a legdurvább, vagy legabszurdabb szöveg amivel visszautasítottak benneteket?
Normális esetben elég lenne egy sima "nem".
Csak páran akkora parasztok, hogy elkezdenek faggatózni, és szerencsétlen kitalál valamit.
Nem áll készen egy ilyen komoly kapcsolatra
Bár ez szakítás volt, nem visszautasítás, de azért vicces mert akkor már fél éve csak du*ni jártam hozzá 2 hetente pár napra. Vagy ősem gondolta komolyan, vagy csak álomvilágban élt...
Egy volt osztálytársam (csaj) azt mondta, hogy most nem akar kapcsolatot.(14 éves voltam)
Pár héttel maximum 1 hónappal később már kapcsolatban volt.
3 évvel később meghalt a srác balesetben.
Egészen addig kiakasztott a kapcsolatuk, de azóta inkább csak sajnálom hogy így jártam mivel ismertem a srácot és azért nem vagyok szemétláda!
"Kurv. anyád, nem látod, hogy férjnél vagyok?"
Hát, nem láttam, mert a buli legtávolabbi pontján állt már régóta a félhomályban tök egyedül.
:D :D :D
"Nem fogadod el a kutyámat."
---
Soha a büdös életben még csak nem is láttam a kutyáját.
8. Nee😂😂
Valamit csak mondanod kellett, ami erre utalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!