Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiakhoz szól a kérdésem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérdésem! Mi volt eddig a legdurvább, vagy legabszurdabb szöveg amivel visszautasítottak benneteket?

Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok, ahol direkt látni lehetett, hogy a nő nem tud mit kitalálni és elsüt egy "szinte hihetően hangzó" baromságot.

2022. ápr. 13. 16:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
“Ennyi év barátság után nem tudok másképp nézni rád”. Pár hónappal azelõtt meg elhitette velem, hogy viszonozza az érzelmeim, expliciten ki is mondta. Mocskosan kihasznált, én voltam a támasza, hogy ki tudjon lépni a rossz kapcsolatából, viszont amint ez megtörtént, már nem voltam érdekes.
2022. ápr. 13. 17:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"A lovamon kívül másra nem fogom pazarolni az időmet."

Mondjuk szerintem ezt komolyan gondolta, nem hihetően hangzó baromságnak találta ki, de ez volt a legdurvább.

2022. ápr. 13. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:

A csaj kezdeményezett nálam, de amikor el akartam hívni randizni mindig nemet mondott, aztán végül ő hívott el. Amikor rákérdeztem, hogy lehet e köztünk valami akkor azt mondta, hogy sajnálja, de nem mert neki nem rég ért véget a kapcsolata még nem áll készen újra. Kb. 2 hétig beszélgettünk neten (ő kezdett el írni is, miután lerázott ezzel a szöveggel én semmit nem akartam tőle), majd kijelentette, hogy rohadtul nem vagyok az esete, soha nem járna velem és esélyem sincs nála. Kiderült, hogy összejött egy másik fazonnal...

Aztán volt egy csaj akivel egy fesztiválon ismerkedtem meg. Egy nagyobb társasággal voltam és valahogy ő és a nővére is becsatlakozott közénk. Nagyjából egy egész napot töltöttünk el együtt, konkrétan szinte kizárólag kettesben. Sanos ez az utolsó nap volt, de másnap megkerestem face-n és irtam neki, hogy akkor "tudod én vagyok akivel voltál stb". Erre annyit írt, hogy ja emlékszik rám...

Mondom ez remek, legalább nem alzheimeres. Mondanom sem kell nem lett a dologból semmi, még ismerősei közül is törölt nem sokkal később.

Ezek nem durva dolgok inkább csak elég abszurd mindkettő.

2022. ápr. 13. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

"Túl hegyes a farkad"

.....

2022. ápr. 14. 08:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ááá, most nem akarok kapcsolatot, van már otthon két kiskutyám."

Mondjuk ez még aranyos is lett volna, csak fura, hogy ennek ellenére elég kihívó ruhákban járkál és nő létére ő udvarolgat másoknak mindeközben.

2022. ápr. 15. 15:54
 16/17 anonim ***** válasza:
26%
#15: Amit ti kihÍvó ruhának tekintetek, nem azért van, mert bárkivel össze akar jönni valaki.
2022. ápr. 15. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#16 De igen
2022. ápr. 15. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!