Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebb vagyok amiatt mert nem volt még barátnőm? 23F

Ha feltetted ez a kérdést, akkor nyilván kevesebb vagy!
Nem feltétlenül jobb egy olyan, akinek 4-5 barátnője volt, főleg, ha nem is akart tanulni, tapasztalatot szerezni belőle. Ettől függetlenül, ha te ezen gondolkozol, akkor sosem lesz barátnőd, úgyhogy előrébb tartanak.
Mi a problémád, ami miatt egyetlen nő sem jött össze az elmúlt 10 évben?

Ez csak rajtad múlik, mert csak akkor vagy kevesebb, ha annak érzed magad. Ilyenkor fontos az önismeret, h tisztában légy, h ettől nem vagy értéktelen.
Amúgy senkit se érdekel, hogy hány kapcsolatod volt korábban, legalábbis aki nem hülye, az nem ezt fogja nézni.

Igen, én is 22 évesen ilyen vagyok, sajnos ismerem a helyzetet... Korunkbeli lányoknak azért már alap, hogy az új párjának legalább legyen egy minimális tapasztalata. Nem kell 4-5. De azért egyet vagy kettőt elvárnak.
4-esnek üzenem: Mindig kövér voltam, most is 120kg vagyok, de 10 éve is 80 fölött voltam. A videojátékokat többre tartom az életben mint a való életet, kemény függő vagyok és ha tehetem akkor egész nap a gép előtt ülök, miközben mellettem csak megy az idő. Tudom, hogy ez az cselekmmény pont ugyanannyi értékű, mintha a monitort nézném kikapcsolt állapotban egész nap, de ez a komfortos nekem. A munka derogál és büdös nekem, szerintem az, hogy dolgoznom kell a túlélésért az rabszolgaság. Egy centem sincs hanem a minimálbéres anyukámon leechelek és inceleskedek, a társadalom ezért pedig rühell. Ha pedig mégis kimegyek a lakásból akkor szociálisan nagyon weird vagyok. Nagyon durván hiányoznak a szociális skillek belőlem. Konkrétan olyan alap dolgok teljesen újak nekem, mint hogy a fű zöld vagy az ég kék (nyilván itt csak metaforát alkalmaztam, de érted, hogy miket értek ez alatt). Na nekem például ezért nem sikerült.

4-es vagyok
7-es Nekem ezt ne üzend, nyilván tudom, hogy ez a probléma, szuper, hogy te megfogalmaztad, legalább tudod, min kellene változtatni, ha nem is teszed.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!