Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kevesebb vagyok amiatt mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesebb vagyok amiatt mert nem volt még barátnőm? 23F

Figyelt kérdés
Jobb egy olyan fiú akinek volt már 4-5 barátnője, ő ettől több lesz a lányok szemében?
2022. júl. 23. 21:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Hát ez egy eléggé harmatos próbálkozás volt önmagad indirekt felszopkodására, kérdező.
2022. júl. 23. 21:52
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Nem vagy kevesebb! Senkinek nincs joga ezért megalázni téged!
2022. júl. 23. 21:52
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Az előző kérdésben még 24 éves voltál
2022. júl. 23. 21:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha feltetted ez a kérdést, akkor nyilván kevesebb vagy!

Nem feltétlenül jobb egy olyan, akinek 4-5 barátnője volt, főleg, ha nem is akart tanulni, tapasztalatot szerezni belőle. Ettől függetlenül, ha te ezen gondolkozol, akkor sosem lesz barátnőd, úgyhogy előrébb tartanak.

Mi a problémád, ami miatt egyetlen nő sem jött össze az elmúlt 10 évben?

2022. júl. 23. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Kevesebb vagy igen, ha mással nem is akkor élményekkel
2022. júl. 23. 22:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez csak rajtad múlik, mert csak akkor vagy kevesebb, ha annak érzed magad. Ilyenkor fontos az önismeret, h tisztában légy, h ettől nem vagy értéktelen.

Amúgy senkit se érdekel, hogy hány kapcsolatod volt korábban, legalábbis aki nem hülye, az nem ezt fogja nézni.

2022. júl. 23. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen, én is 22 évesen ilyen vagyok, sajnos ismerem a helyzetet... Korunkbeli lányoknak azért már alap, hogy az új párjának legalább legyen egy minimális tapasztalata. Nem kell 4-5. De azért egyet vagy kettőt elvárnak.

4-esnek üzenem: Mindig kövér voltam, most is 120kg vagyok, de 10 éve is 80 fölött voltam. A videojátékokat többre tartom az életben mint a való életet, kemény függő vagyok és ha tehetem akkor egész nap a gép előtt ülök, miközben mellettem csak megy az idő. Tudom, hogy ez az cselekmmény pont ugyanannyi értékű, mintha a monitort nézném kikapcsolt állapotban egész nap, de ez a komfortos nekem. A munka derogál és büdös nekem, szerintem az, hogy dolgoznom kell a túlélésért az rabszolgaság. Egy centem sincs hanem a minimálbéres anyukámon leechelek és inceleskedek, a társadalom ezért pedig rühell. Ha pedig mégis kimegyek a lakásból akkor szociálisan nagyon weird vagyok. Nagyon durván hiányoznak a szociális skillek belőlem. Konkrétan olyan alap dolgok teljesen újak nekem, mint hogy a fű zöld vagy az ég kék (nyilván itt csak metaforát alkalmaztam, de érted, hogy miket értek ez alatt). Na nekem például ezért nem sikerült.

2022. júl. 23. 22:21
 8/12 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

7-es Nekem ezt ne üzend, nyilván tudom, hogy ez a probléma, szuper, hogy te megfogalmaztad, legalább tudod, min kellene változtatni, ha nem is teszed.

2022. júl. 23. 22:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Napi kevesebb vagyok cikk
2022. júl. 23. 22:26
 10/12 anonim ***** válasza:
#8 Kérdés, hogy kell-e változtatni vagy egyáltalán lehet-e és érdemes-e..
2022. júl. 23. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!