Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebb vagyok azért mert nekem nem volt még barátnőm?
Tudom hogy az lenne a normális ha olyan 18-20 körül legkésőbb találna az ember valakit. De nekem nem jött össze. Ami nagyon idegesít, úgy érzem kimaradtam sok mindenből, ami másnak természetes fiatalon.
Esélyt nem látok arra hogy rövid időn belül barátnőm legyen. Szeretném tudni milyen végre milyen amikor szeret egy lányt.
Sok lánytól hallom azt hogy kevés megbízható, rendes fiú van. De aki tényleg rendes az nekik nem kell mert unalmas. Most akkor mit akarnak???? Annyira válogatósak a lányok én tuti nem jövök be senkinek.

"Sok lánytól hallom azt hogy kevés megbízható, rendes fiú van. De aki tényleg rendes az nekik nem kell mert unalmas. "
Pedig egyértelmű, csak kevered szezont a fazonnal. Olyant keresnek, aki jó ember, megbízható, talpraesett, van önbizalma és céljai. Akit te "tényleg rendes"-nek nevezel, valójában tutymuty alak, aki inkább megfelel mindenkinek, kerüli a konfliktust, nem mer kiállni magáért és másért - így "rendes"-nem mondható, valójában megalkuvó.

Nem vagy kevesebb. Nem kell rohanni semmivel.
Amúgy mivel töltöd a szabadidőd?

Nem vagy kevesebb.
Üdv a klubba!
23F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!