Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri energiát tennem ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri energiát tennem ebben a férfiba/ ismerkedésbe?

Figyelt kérdés

4 évvel ezelőtt a munkahelyemen találkoztam először a nálam 10 évvel idősebb férfival, külső alvállalkozója a cégnek. A társkereső oldalon pár hónapra rá megtaláltam, írogatni kezdtünk. Találkoztunk, és elmondta h kapcsolata van, a nő beteg, ő nem hagyja, de a szex hiányzik. Teltek az évek, néha beszéltünk és a napokban megint találkoztunk. Vonzó vagyok számára, ha egyedülálló lenne, kezdenénk komolyan....

Felajánlottam, hogy amíg a mi soraink nem rendeződnek, ne szakítson...a lelkiismeretével küzd elmondása szerint...

Itt volt nálam, semmi sem történt a csókon és az ölelésen kívül...

Mit várhatok tőle?

2022. júl. 21. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kiábrándulnál és őt nagyon rossz helyzetbe hoznád!
2022. júl. 21. 22:21
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem, nagyon nem érné meg neked. Egyik esetben az egész csak kamu, mert jó kifogás, hogy miért keres szeretőt és miért nem fogja elhagyni a feleségét. A másik esetben minden igaz, ekkor meg küzdhetsz a lelkiismereteddel, hogy a beteg felesége háta mögött ti mit műveltek, utána meg mindig megy vissza hozzá. És mit is várnál? Hogy majd ha meghal, akkor már tényleg veled lesz?
2022. júl. 21. 22:22
 3/15 A kérdező kommentje:

2-es! A párja nem a felesége, távkapcsolatban élnek, és szerencsére a daganatos betegségből kigyógyult.

A férfi állítása szerint ők teljesen különbözőek, de a távkapcsolat miatt elvannak...

2022. júl. 21. 22:25
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a legtisztább, ha rákérdezel a feleségnél. :)
2022. júl. 21. 22:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem értem, ha csak távkapcsolatban vannak és a nő is már meggyógyult, akkor miért nem szakít vele? Addig én biztos, hogy nem kezdenék vele.

Nekem azért akkor is fura, hogy állítása szerint csak elvannak, de nem szakít és közben társkeresőzik.

2022. júl. 21. 22:30
 6/15 A kérdező kommentje:
"valami kötődés" ahogy ő fogalmaz, van közöttük.
2022. júl. 21. 22:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2022. júl. 21. 22:34
 8/15 A kérdező kommentje:
27
2022. júl. 21. 22:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont jó korban vagy, hogy elkezd kiszűrni a kapcsolatfüggő férfiakat.
2022. júl. 21. 22:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha kötődik hozzá és nem akar szakítani, akkor közben ne akarjon mással is együtt lenni. Ez hülye kifogás. Annyira nem erős az a kötelék, ha simán megcsalja. És nem is arról van szó, hogy "véletlenül így alakult", mert társkeresőzik már évek óta.

Továbbra is tartom, hogy neked nem érné meg és ha komolyan gondolná veled, akkor szakítana.

2022. júl. 21. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!