Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel jelenségnek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel jelenségnek, vagy mozgalomnak mi a konkrét célja?

Figyelt kérdés
Mert én egyedül csak az USA-ra korlátozva gondolom hogy van valami jelentőségük, de ott is csak a szabad fegyverviselés miatt, de a merényletek is csak negatív színben tüntetik fel őket. A nők soha nem lesznek kvóta/pénz vagy hasonló alapján leosztva, és nincs az a jogszabály, ami meg tudná győzni őket, hogy vonzódjanak az olyan pasikhoz akiket nem tartanak vonzónak és a nemi erőszakot pedig továbbra is szigorúan büntetik.

2022. júl. 21. 10:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Az incelek azt szeretnèk elérni hogy 170/110 kilósan ugyan olyan figyelmet kapjanak a nőktől mint a 180/70 el a szexis társaik.

Kapjanak csinos nőt és ne keljen semmit tenni érte. Csipszet zabalhassanak a kanapén Netflix előtt.

2022. júl. 21. 11:36
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Szegény inci-fincik maguk alatt vannak mert a csúnya néniknek nem kell a túró rudi😢😢
2022. júl. 21. 13:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az incelség alapvetően a széleskörű társadalmi elmagányosodásból ered.

https://www.youtube.com/watch?v=Mc47CMImA8E

https://www.youtube.com/watch?v=IHK38Xhy_ME

Minden más csak körítés, illetve mentálisan beteg emberek hisztériája.

2022. júl. 21. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Valódi céljuk nincs. Hisztiznek névtelen, arctalan nickek mögé bújva, de semmit sem tesznek magukért. Persze, hivatkoznak minden baromságra, de mindig és folyamatosan a négy fal között gubbasztva írják a hülyeségeiket. Sosem jutnak élő, hús-vér nő közelébe se, ami nagyon helyes dolog.
2022. júl. 22. 08:02
 15/15 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez egy baromság. Én sem vagyok sikeres a nőknél, pl. ma is elutasítottak(szarul esett, higgyétek el, de nem kell ezt túldramatizálni). Egy biztos: ez az incelség nem fogja megoldani a problémát, azt, hogy nem találsz barátnőt.
2022. júl. 24. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!