Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért gyártanak annyi összesküvés elméletet ?
Egy a sok közül, hogy férfi többlet van…
Szerintem kicsit szánalmas, hogy mindig valami okot találnak miért nem lehet a mai fehér férfiaknak not találni, pedig a valóságban minden férfi tud barátnőt találni.
Mert ráérnek és próbálják magukat igazolni valamivel. Ugyanilyen szinte minden kicsit is szélsőséges vagy buta ember. Az itteni incelek, a velük tökéletesen egy szinten lévő lepontozó női brigád, de a hétköznapokból a pártfanatikusok is.
És mindenki megteheti, mert úgysem hat az életükre az, hogy milyen fantazmagóriákat találnak ki. Senki sem áll oda eléjük, hogy "hé, ha nem tudod bizonyítani az agymenésed, holnap kevesebb a fizud". Így szépen felépítik a saját alternatív univerzumukat.
"pedig a valóságban minden férfi tud barátnőt találni."
És ezzel a mondatoddal pedig te is pont ugyanazt csináltad, amiről a kérdésed szól.
A konteóval erőteljesen átitatott incelkérdések sokszor annyira ostobák, hogy szerintem nem is incelek írják őket, hanem akik direkt le akarják járatni őket. Ilyen például a nők állami elosztása téma, amit incelként is felháborítónak tartok.
Nincs igazad, nem mindenki talál barátnőt. Azoknak sincs igaza, akik szerint csak az sikertelen a társkeresésben, aki rossz ember és nem érdemli meg. Ez nem érdemek alapján megy. Ha így lenne, nem léteznének bántalmazó kapcsolatok, se megcsalások, mert az erre hajlamos emberek magukra maradnának.
Itt a gyakorin valamiért nagyon elterjedt az a gondolat, hogy rossz dolgok csak rossz emberekkel történnek.
Szerintem ezek alapvetően filozofikus emberek és a problémáikat összetudják kapcsolni ezzel a folyamatos ötleteléssel, ami sajnos veszélyes kombó, mert csak a gyűlöletkeltés megy, de ennek az elszántságnak akár haszna is lehetne.
Ha egyszerűen beiratkoznának egyetemre valami filozófia szakra és beleásnák magukat, az elméjüknek nem lenne ideje magát pusztítani, tágítanák a világnézetüket és a végén észre se veszik, de be is csajoznának.
Pont olyannal érvelsz, ami cáfolhatatlan tény: [link]
53 éves korban fordul a tendencia (a világháborús veszteségek és a régi öregek egészségtelenebb életmódja miatt).
Azt el lehet fogadni érvként, mert az is egy vélemény, hogy ennek szerintetek nincs jelentősége meg más több jelentőséggel bír, ami mellett ez eltörpül, de ettől még tényekkel akkor sem vitatkozunk, valóságot nem tagadunk, mert az teljesen értelmetlen.
Már többször is elmagyaráztam, hogy a fordított korfa miatt több van 30 éves férfiból, mint a célcsoportjuknak számító 26 éves nőből, de mintha levegőnek beszélnék.
A férfitöbblet TÉNY.
Aztán ezen kívül még ott van az is, amit nem tudok igazolni:
Szórakozóhelyen sokkal több a férfi.
Tinderen sokkal több a férfi.
Mindenhol ahova ismerkedni járnak az emberek, sokkal több a férfi.
#3: "És mindenki megteheti, mert úgysem hat az életükre az, hogy milyen fantazmagóriákat találnak ki. Senki sem áll oda eléjük, hogy "hé, ha nem tudod bizonyítani az agymenésed, holnap kevesebb a fizud". Így szépen felépítik a saját alternatív univerzumukat."
Tudjuk bizonyítani. Ti nem tudjátok az ellenkezőjét.
Mi sem bizonyítja jobban, minthogy még a fizetős PUA tanfolyamok is tűnnek el a süllyesztőben és hígul fel az egész, mert ingyen senkinek, még a legunatkozóbb embernek sem érte volna meg felkarolni egy incelt, mert ő maga égne be és más valakit a neten lefikázni meg más a szemébe nézve megmondani neki, hogy "egyfelől tévedtem, másfelől meg nagyon sajnállak, mert ha nem is vagy tökéletes, de valóban nálad sokkal gázabb embereknek van nőjük, harmadrészt a saját világképem is összeomlott"
Ennyi önjelölt Mulder ügynök nincs.
#5: Ó, hogy én erre nem gondoltam... Majd meg is mondom a főbérlőnek, hogy 4 évig nem fizetek albérleti díjat, a rezsit majd azért valahogy megpróbálom könyögni tanulás melletti diákmunkából.
Vagy a főnökömnek, hogy speciális munkarendre vagy szükségem, de a fizetésem se csökkenjen, mert innentől 4 évig filozófia szakra járok majd, ami kizárólag hobbi vagy úri luxus, de a munkaerőpiacon semennyivel nem növeli az értékemet.
Lehet, hogy ezzel is újat mondok, de a legtöbb ember, aki nem megy egyetemre nem azért nem teszi, mert irtózik az egyetemista életérzéstől de még csak azért sem, mert utál tanulni, mert valami érdekeset biztosan találna, hanem azért, mert nem akar tovább nyomorogni, mert nincs olyan családi háttere, aki még támogatja +4 évnyi lébecolását. Mert sokszor az sem járható út, hogy piacképes szakra menjen, de az, hogy még ennek tetejében büfészakra is menjen az a jó családi háttérrel rendelkező emberek kiváltsága, vagy aki él bele a vakvilágba és nem gondol a jövőjére.
Nincs rosszabb, mint amikor idegesen várom a normie -k válaszát egy olyan kommentre, ahol leírtam az abszolút igazságot és ezzel lezártam a kérdést.
Tudom, hogy hiába, levegőnek beszélek és ezek csak azért is kötekedni fognak bármennyire is egyértelmű nem megkérdőjelezhető tényeket írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!