Végeznénk egy kísérletet az összeesküvés elméletekben hívőkkel. Szerinted lenne olyan ember aki ezt elhinné?
FONTOS: a kísérlet célja az, hogy lenne-e a facebookon vagy bárhol máshol annyira buta ember, aki ennek bedőlne. Mi nem fogjuk lehúzni pénzzel az ilyen embert sem (nincs is olyan termékünk amiről a kísérlet szól, lásd lentebb), helyette eláruljuk neki, hogy az egész csak egy vicc volt, amennyiben bedőlne ennek.
~~~~
Egyik ismerősöm írt, hogy poénból csináljunk egy kísérletet, aminek az lenne a célja, hogy lesz-e olyan konteós aki elhiszi majd azt amit kitaláltunk. A kísérlet: piacra dobnánk (persze nem igaziból) egy mágikus auraolvasó szemüveget, aminek egy sima és egy dupla lencséje lenne. A sima lencsén keresztül nem láthatják minden tulajdonságát annak a személynek akit néznek vele, de viszont sokkal többet, mint a szemüveg nélkül. A dupla lencse viszont reveal hidden reality lenne. A sima 9000 Ft, a dupla 18.000, a kettő együtt 20.000 Ft. Bizonyításképpen csatolnánk 3 képet is arról, hogy melyikkel hogyan lehetne látni. Íme:
Lencse nélkül a rózsaszín köpenyes sátán: [link]
Sima lencsével, amivel félig-meddig lehull a lepel: [link]
A dupla lencse pedig igazi reveal hidden reality: [link]
Ezzel az auraolvasó szemüveggel bárkit belehet azonosítani, bárkiről meglehet tudni, hogy milyenek a szándékai. Rendelje meg még ma!
~~~~~~
Tehát ennyi lenne. Mi a véleményed, elhinnék ezt a konteósok?
Faszparasztok vagytok. :)
Ha ennyire kreatívnak érzitek magatokat, miért nem valami JÓ és HASZNOS dologba fektetitek az energiátokat?
Ja, azért, mert annyira azért mégsem vagytok okosak. :)
Mi köze van ehhez az átverésnek az összeesküvéselmélethez?
Egyelőre még úgy tűnik hülyébbek vagytok mint az átlag, a hét vicce, hogy ilyenek bármit is hisznek magukról. Szánalom a köbön.
Összeesküvés elmélet amit olvasok valora vàlik..
-30év utàm ha felbukkanna apád hogy reagàlnàl?-felbukkant..
-engem megerőszakolt két làny nyalokàért kolàért cserébe..
Velem megtörténik meloért cserébe
-a macskàm vagy azt mondják a többiek..-összekarmoltàk az ajtot mint egy macska és ràmfogtàk..
-mhelyen traccsolnak apuka àtjár a szeretőhöz a szomszédbaamig anyuka éjszakàs az alvó gyerekeket meg egyedül hagyja..-velem történt meg
-apàd bekameràzta a kecot stb.
Meddig jàtszmàztok kik vannak benne?kik a téglàk?én a bàbud vagyok..ha a főnök bàntott téged miattad kaptam mert védtelek mikor mondta hörcsög vagy akkor miért engem büntetsz??a jégkrém miatt ugye??
Üdv egy skizo làny..
Még hogy nem lehúzás. Pénzt kérsz a szemüvegért. Így nem releváns a kísérlet, mert lehet hogy sokan csak azért nem veszik meg, mert sajnálják rá a pénzt. Igyen valószinűleg jobban fogyna, hisz nem csak annak kellene, aki megfizetheti.
Szerintem az üveg drága. Keménypapir és fólia segitségével könnyebben előállitható . Kiállhatnátok az utcára osztogatni a poitikai kampnyolók pavilonja mellé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!