Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kap annyi gonoszságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kap annyi gonoszságot az incel?

Figyelt kérdés
Vele született adottság hogy milyen magas. Hogy ronda e. Mégis csak megvetést kap azért mert szeretne ő is párkapcsolatot de vele meg senki.
2022. júl. 14. 10:52
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%

Annyi nyomorek pasinak van felesége is akiknek a szaporodast is betiltanám gyerekvedelembol.

Akkor ne sirjanak már mások.

2022. júl. 14. 10:59
 2/32 anonim ***** válasza:
90%
A gonoszságért cserébe. A semmiért nem támadják őket, csak ha leírják a nemi erőszakolós ötleteiket.
2022. júl. 14. 11:03
 3/32 A kérdező kommentje:

Miről beszélsz? Én még egy inceltől sem olvastam ilyet!

2022. júl. 14. 11:09
 4/32 anonim ***** válasza:
90%

Mert ő is az.

Lenézi a nőket, elvenné az alapvető emberi jogaikat a saját kanosságáért, hülye elméleteket sző, amiben elmondja mindennek a nőket. Van emellé egy elég erős nekem jár attitűd, szemrebbenés nélkül vegzál másokat, de azt mindenki fogadja el, hogy az ő élete romokban és semmit nem tett még magáért.

Miért legyen jófej bárki egy ilyen féreggel?

2022. júl. 14. 11:23
 5/32 anonim ***** válasza:
87%
Mert amit itt írtok, az alapján a Marsra kéne benneteket kilőni.
2022. júl. 14. 11:25
 6/32 anonim ***** válasza:
86%
Mert a keserűség felőrölte a lelküket, és olyanokat írnak, ami miatt kinyílik az ember zsebében a bicska.
2022. júl. 14. 11:30
 7/32 A kérdező kommentje:

De nem ők tehetnek róla. Van akin tényleg semmi nem változtat. És nem fog elkelni egy olyan világban ahol a külsőségek és a pénzt határozza meg az ember értékét.

Ott van pl Gábor (fantázianév) 165 cm csak. Lehet ő akármilyen jó ember amúgy akkor se lesz esélye senkinél.

2022. júl. 14. 11:34
 8/32 anonim ***** válasza:
87%

"De nem ők tehetnek róla."

Miért? Ki? Az egész világ összeesküdött ellenük, hogy őket közösítsük ki, mindenki másnak meg jut pár, meg szerelem, meg minden földi jó?

Lehet itt jönni az alacsonysággal is, meg a szegénységgel, vannak csóró, meg vannak alacsony ismerőseim, akiknek van párjuk.

Értem, hogy nehezebb, és ezzel együtt is érzek, de lehet ezen sírni, vagy lehet dolgozni magunkon és keresni azt, aki így fogad el minket.

2022. júl. 14. 11:41
 9/32 anonim ***** válasza:
10%

"Ott van pl Gábor (fantázianév) 165 cm csak. Lehet ő akármilyen jó ember amúgy akkor se lesz esélye senkinél."

Pontosan!

2022. júl. 14. 11:45
 10/32 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes, én 169 cm-es nő vagyok és bőven látok az utcán olyan fiatal párokat, ahol a fiú alacsonyabb nálam.
2022. júl. 14. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!