Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kap annyi gonoszságot az incel?
Mert az istennek nem látjátok be, hogy egyszerűen nincs igazatok. Nincs!
A csóróknak van családja, hány éhező család van? Ott hogy lett a gyerek, egymásra nézésből? Vagy tagadjátok, hogy nem, nincsenek szegény családok?
Nemhogy 165, de még 155 centis férfit is ismerek, 2 gyereke van.
Ha még soha nem láttatok alacsony férfit utcán nővel akkor hazudtok, vagy nem jártok utcára.
"De nem ők tehetnek róla. Van akin tényleg semmi nem változtat. És nem fog elkelni egy olyan világban ahol a külsőségek és a pénzt határozza meg az ember értékét.
Ott van pl Gábor (fantázianév) 165 cm csak. Lehet ő akármilyen jó ember amúgy akkor se lesz esélye senkinél. "
Egyrészt faszt nem lesz esélye, másrészt meg ez nem jogosít fel arra senkit, hogy egy pökhendi kis darab szar legyen, főleg hogy ezzel méginkább elássa magát azok szemében, akiknél egyébként lehetett volna esélye, ha emberileg nem ilyen.
"egy pökhendi kis darab szar legyen"
DE AZ INCEL NEM EZT JELENTI, FOGJÁTOK MÁR FEL!!!!!!
13
De, ezt jelenti. Nem most jöttem le a falvédőről, tisztában vagyok vele, hogy maga a kifejezés mit jelent, de sem maga az incelközösség, sem a köznyelv nem arra az emberre használja, aki "csak szimplán" aggszűz. Hanem pont erre a nőgyűlölő, akármilyenszínű-pilled, konteós, féreg rétegre, aki a saját poklában ég és ott is fog elpusztulni.
Ők jobban utálnak mást, mint Őket.
9 Én 165 vagyok és exem is annyi volt, erről megint ennyit. Párom 170. Jó kifogás maguknak a magasság.
Nem mellesleg a férfiak is nagyon is nézik a külsőt sok esetbe. A pénzt! Abból él az ember és az, h milye van igen is sokat elárul a jelleméről egy embernek.
N 30
11: Ezzel a baromsággal álljatok már le. Én meg ismerek rengeteg csóró embert saját lakással vagy nagy kertes házzal Budapesten.
Számít ez bármit is egy embernek, aki MA nem tud lakást venni? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!