Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud kikopni a köztudatból, hogy a külső nem számít?

Figyelt kérdés

Minden másban életed végéig lehet fejlődni, kivétel a külsőt, ami genetikailag adott.

Ráadásul a külső a legelső szűrő, ha azon nem mész át, akkor lehet bármid, esélyed se lesz semmire.

A külső a szexualitással szorosan összefügg. Lehet bármennyi pénzed, aranyásókat fogsz vonzani, akikre sokkal többet kell költeni, mint a hivatásosra, de egyik sem fog vonzódni hozzád.

Lehet bármilyen jó a személyiséged, lehet akármennyi barátzónás lány körülötted, de egyik sem fog akarni semmi testi dolgot.

2022. júl. 20. 13:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Valóban vannak olyan dolgok, amiket beavatkozás nélkül nem lehet megváltoztatni. Ilyen mondjuk az orr.

De egy jó szakáll, haj, arcápolási rutin és mozgás annyit tud javítani egy ember külsején... Igaz, könnyebb mindenki mást hibáztatni, mint a saját lustaságunkat.

Könnyebb a külsőt és a körülményeket hibáztatni, mint tenni ellene.

Hogy a nők miért nem akarnak ilyen "csúnya" pasival kezdeni? Mert ha önmagáért sem hajlandó tenni semmit akkor értem vagy a kapcsolatunkkért mit tenne meg?

2022. júl. 21. 05:25
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
25, igen, ezek a dolgok mind-mind pénzbe kerülnek. Ez ilyen. Én spóroltam és plusz munkát vállaltam, így lett meg a műtét ára és a fogorvosé is. Lemondtam sok mindenről, amikor gyűjtöttem, de nagyon megérte. Minden megoldásra van egy kifogás, de akkor nem kell idejönni nyafogni.
2022. júl. 21. 13:05
 33/42 anonim ***** válasza:
27%

14. Ha ilyen gazdag vagy, akkor miért írsz ide? Nem mindenki ilyen jómódú mint te...

22/N

2022. júl. 21. 13:27
 34/42 anonim ***** válasza:
48%
Közben elolvastam az utolsó választ, értem. És ezek előtt hogy érezted magad?
2022. júl. 21. 13:28
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

33, nem csak jómódúak műttetik meg magukat, a legtöbb embernek egy ilyen beavatkozásra össze kell spórolnia a pénzt akár lemondásokkal, akár plusz munkával.

De van itt is bőven olyan ember, akinek nem a pénz az akadály, hanem a mentalitása.

2022. júl. 21. 15:34
 36/42 anonim ***** válasza:
48%
35. Igen, értem. Csak azt hittem a hölgy jómódú, hisz sok mindent felsorolt. Kapkodva írtam a választ és nem olvastam végig. :)
2022. júl. 22. 06:06
 37/42 anonim ***** válasza:
52%
36, és ha jómódú lenne, akkor nem írhatna ide, vagy mi?? Mert úgy számon kérted...
2022. júl. 22. 11:53
 38/42 anonim ***** válasza:

37. Akkor nem értem minek itt panaszkodni. Akinek annyi pénze van kés alá fekszik, stb.

Különben sem azzal kell a legtöbb embernek változtatni.. elég lenne a kisebb dolgokat is először, pl. Sima bőrápolás, etc. Nem kérek senkit számon, de pénzzel bármit meg lehet tenni, úgy annyira nem azért az élet! :)

2022. júl. 25. 14:29
 39/42 anonim ***** válasza:
38, én nem látom, hogy a 14-es panaszkodott volna. Ő pont nagyon konzisztens volt és egyetlen műtétje volt, a többi, amit írt, meg pont nem pénz kérdése, meg eljár edzeni, diétázik, rutint csinált stb. Nem értem, miért kell beleállni, felsorolt egy csomó dolgot, abból egyetlen egy a műtét, de te egyből a minek írsz ide, mit panaszkodsz, nem is értem, már-már azt hiszi az ember, süt belőled a sárga irigység. :)
2022. júl. 25. 19:07
 40/42 anonim ***** válasza:

39. Nyugi, egyik sem :)

Csak azzal villogni hogy itt-ott valakit megszabdaltak. Oké, ő döntése, de nem csak a külső amin sok embernek változtatni kellene. Na mindegy, sokan nem fogják ezt megérteni.. :)

Béke veletek 🤟🏻🤞🏻

2022. júl. 25. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!