Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud kikopni a köztudatból, hogy a külső nem számít?

Figyelt kérdés

Minden másban életed végéig lehet fejlődni, kivétel a külsőt, ami genetikailag adott.

Ráadásul a külső a legelső szűrő, ha azon nem mész át, akkor lehet bármid, esélyed se lesz semmire.

A külső a szexualitással szorosan összefügg. Lehet bármennyi pénzed, aranyásókat fogsz vonzani, akikre sokkal többet kell költeni, mint a hivatásosra, de egyik sem fog vonzódni hozzád.

Lehet bármilyen jó a személyiséged, lehet akármennyi barátzónás lány körülötted, de egyik sem fog akarni semmi testi dolgot.

2022. júl. 20. 13:12
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Senki nem állította soha, hogy a külső minden, csak azt, hogy behozhatatlan előny, mert maximum még pénzzel tudsz kompenzálni, de azért nem kapsz őszinte érzelmeket, a személyiségedhez meg szexuálisan nem fognak vonzódni.

Abból indul ki minden ilyen vita, hogy a személyiséget valami plasztikus valaminek gondolják, amit úgy formálsz, ahogy neked tetszik és ha valakinek kivetni valója van benne, akkor mi sem egyszerűbb, azt meg tudod változtatni, ellentétben a külsőddel.

De itt figyelmen kívül van hagyva, hogy ha a külsőd vonzó lenne a másik számára, akkor vele pont passzolnál személyiségileg és már lenne párod.

De mivel a külsőd számára nem vonzó, ezért olyanok jutnak, akik azt állítják, hogy a külsőddel semmi baj nincs, viszont a személyiségedben találnak kivetnivalót. És megkapod, hogy dolgozz magadon vagy fogadd el, hogy egyedül maradsz.

2022. júl. 20. 16:44
 22/42 anonim ***** válasza:
88%

Kérdezem mégegyszer.

Mit teszel jelenleg, hogy jobb legyen a külsőd, ha szerinted ez minden rossz forrása?

2022. júl. 20. 17:09
 23/42 A kérdező kommentje:

#22: Nem ez minden probléma forrása. Ahogy már jó párszor leírtam, beállhatnék én is a sorba és bevállalhatnék egy boldogtalan középszerű kapcsolatot egy olyannal is, aki számomra esetleg nem vonzó, vagy olyannal, akinek az élethelyzete nem vonzó (gyereke van), esetleg eleve hazugságra épülne a kapcsolat (teljesen eltérő világnézet csak én úgy teszek, mintha egyetértenék vele, hogy megdughassam).

Ezeket egyiket sem akarom, olyan nővel szeretnék lenni, aki elfogad úgy, ahogy vagyok. Egyet sem kell értenie velem, csak fogadja el a SZEMÉLYISÉGEMET.

Na ehhez kellene kimaxolnom a külsőt, csak nem tudom hogy induljak el, mert még ha alakváltó lennék is csak vaktában tapogatóznék, mert az egyik nőnek Jason Momoa jön be, a másiknak Brad Pitt a harmadiknak meg Zac Efron és amelyiknek valamelyik bejön az gondolhatja a másik kettőt csúnyának.

Az alap dolgokat megtettem már rég, már csak specializálódnom kéne valami, akár extrémebb stílus irányába.

2022. júl. 20. 17:27
 24/42 anonim ***** válasza:
87%
Írtál 12 sort, és nem válaszoltál a kérdésre.
2022. júl. 20. 18:05
 25/42 anonim ***** válasza:
57%

14-es: tökéletesen leírtad, hogyan lehet a külsőn RENGETEG pénzből minimálisan változtatni.

De mint írtam: férfiként ha alcsony vagy EXTRÉM szar helyzetben vagy. És ezen NEM lehet változtatni... na jó baromi drága, fájdalmas és nagyon kockázatos műtéttel.

Férfiként ha kopaszodsz, föleg fiatalon, megint csak szinte esélytelen változtatni. A hajbeültetés csak félmegoldás és nem garantált a siker.

Ja és baromi drága.. fiatal korodban nem fogod rá megkeresni a pénzt, normál, átlagos melóval...

A fogak megcsináltatása megint csak kißaszott drága és szintén nem biztos, hogy érni fog valamit. 2 éve gyökérkezelétk az egyik fogamat. Mára darabokra tört és konkrétan SEMMI nem marad belőle. Ez akkoriban 80 ezer volt. Letört az egyik első fogam. Megcsináltattam több, mint 60 ezer volt. Mára ugyanúgy le van törve belőle egy darab. Olyan mintha az ember egy feneketlen kútba töltene vizet.

Az edzést aláírom, fogyni lehet, jobb formában lenni lehet. De a fejed ettől nem lesz szebb. Meg mivan akkor ha te ne makarsz edzőterembe járni? Én pl. brinágzok elég sokat, de ez kvázi semennyire nem látszik meg. A lábaim alapból erősek, felsőtestem meg vékony.

A plasztikai sebész megint csak iszonyat drága és fiatal korodban erre sem fog összejönni a pénz 99% eséllyel...

2022. júl. 20. 18:43
 26/42 A kérdező kommentje:

#24: De válaszoltam. Jelenleg már semmit, mert innentől már nem lehet általános mértékben javítani a külsőmön, elértem a plafont. Innentől már csak a specializálódás irányába mehetnék el.

Kigyúrhatnám magam ogrévá.

Csináltathatnék tetoválásokat.

Felvehetnék ilyen fültágítós deszkás stílust.

Hordhatnék öltönyt, hogy üzletember stílust sugározzak.

Ehhez tudnom kéne, hogy vannak lányok, akiknél ez az akadálya annak, hogy lefeküdjenek velem.

Tudod, mint mi férfiak, amikor megmondjuk a kövér lánynak, hogy ha lefogyna akkor jól nézne ki. Vagy a tüsihajú lánynak, hogy ha megnövesztené a haját, akkor nőies lenne. Ő kap konkrét választ és utána garanciát is arra, hogy hajlandóak lennénk szexelni vele, ha megfogadná a tanácsunkat.

A nők meg csak levegőbe tudnak beszélni és vagy úgy kezdik, hogy "nekem nem vagy az esetem, de..." vagy úgy, hogy "amúgy ha nem lenne párom bejönnél" ez utóbbi szinte mindig ha szakít a párjával már van neki kilátásban más, tehát esély nincs, hogy épp akkor legyél ott, amikor már túl van a szakításon és még nincs a képben egy újabb.

Erre meg felvenni egy random stílust, amiről azt sem tudom, hogy az adott nőnek tetszene-e? Még az se garancia a nőknél, hogy bizonyos stílusú nő ugyanolyan stílusú pasikat kedvel. Találkoztam én már öltönyfétises rocker csajjal meg hosszúhajú motoros-bőrdzsekis mániás plázacicával. Sőt, színház meg művészetrajongó finom eleganciás nővel is, akinek a mackós kopaszodó melósok jöttek be nagy lapát kezekkel, amik gyakran retkesek is voltak.

2022. júl. 20. 20:19
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Az utcán vég megyek és mindenféle rondabb pasinak is van nője. A gyári melostól a kopaszodónak, a macisnak, stb...

Érdekes.

N 30

2022. júl. 20. 20:45
 28/42 A kérdező kommentje:
#27: Egyszer úgy benne lennék, hogy ezeket egyszer végigkérdezzük, hogy amennyiben szeretnének válaszolni, hogyan, hol, milyen körülmények között ismerkedtek meg, hogyan értékelik a párkapcsolatukat, stb. Bár az önbevallás sokat torzítana, de szerintem nagyot néznél így is, hogy mennyire felszínesen ítélsz.
2022. júl. 20. 21:22
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Én ítélek felszínesen?

Úgye viccelsz? 🤣

Csak a rinyát nem értem, amikor rengeteg ilyen férfinak van nője.

2022. júl. 20. 21:28
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Szóval röviden a válaszod arra, hogy mit teszel a külsődért... hogy semmit.

Miről beszélünk most komolyan?

De miért szerinted hogyan ismerkedtek meg, hogy jöttek össze amire neked nincs lehetőséged? Semmi értelmét nem látom ennek a válaszodnak, hogy most mit cáfoltál meg ezzel.

2022. júl. 20. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!