Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire számít a nőknek a férfi nettó jövedelme vagy az itt lévő férfiak ezt túlparázzák?

Figyelt kérdés
Minden második kérdés hogy nettó 400, 300 stb. elég e a nőknek...Komolyan ilyen anyagias nőket akarnak a férfiak?
2022. júl. 4. 13:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Túl van ez tolva. Az ország fele sokkal kevesebbet visz haza, mégis többen vannak párkapcsolatban. Ráadásul pont a legszegényebbek szoktak a legjobban szaporodni.
2022. júl. 4. 13:06
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy én sem értem, miért akarnak ilyen embereknek megfelelni. Én szeretem a szakmám meg mindent szerencsére, amivel foglalkozom jelenleg aktívan az életemben. De ha valaki ideállna szájalni, hogy keressek így meg úgy... Babuci, ki az anyád picsája mondta azt neked, hogy valaha közös kasszán leszünk?
2022. júl. 4. 13:08
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Ezek nem okos vagy sikeres férfiak kérdező, a nettóra fogják a sikertelenséget
2022. júl. 4. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyilván erre a legkönnyebb ráhuzni nekik a sikertelenséget, mint hogy mondjuk kicsit magukba nézzenek, és máshol keresnék a hibát.
2022. júl. 4. 13:25
 5/13 anonim ***** válasza:
12%

Mert ez van, ez ugyanolyan minthogy a férfiak vékony nőt akarnak.

Igenis a nőknél számít a kereset mert ha nincs pénz akkor nincs vacsi, utazás, ajándék, ruha, rokonlátogatás, kocsikázás.

2022. júl. 4. 15:09
 6/13 anonim ***** válasza:
19%

Szeretem ezt az oldalt mert ez az egyetlen hely ahol a jelen levők olyan dolgokat akarnak elhitetni ami nincs úgy.

Pl

1,A nőknek nem számít a pénz

2,A nőknek nem számít milyen végzetséged van

3, nem számít ha csak 175 cm vagy

4, nem számít ha csak 13 cm a farkad

5, nem számít ha mamahoteles vagy mert lehet csak ápolod a szüleidet

6, nem számít ha nincs saját ingatlanod meg autód ; majd közösen veszünk

7, elég ha egy férfi önálló és eltudja magát tartani. A mentős 220 ezer nettó is elég

8, elég ha átlagos fickó vagy, kis apatest nem számít 30 pluszosan

9, elég ha van egy jó szakmája - nem kell diplomásnak lennie

10, nem kell jokepunek lennie! Elég ha egy fokkal szebb az ördögnél

Ezt a sort végtelenségig lehetne sorolni! A lényeg hogy kamu szövegek amiket itt nyomnak. Valójában bármelyik pontban irt dolog fent áll, a nőknél azonnal mehetsz a kukába.

2022. júl. 4. 15:20
 7/13 A kérdező kommentje:

6. Én meg szeretem amikor az itteni oldalon lévő férfiak nők alatt csak a csinos modell külsejű nőkre gondolnak.

Ha igaz lenne amit leírtál akkora a férfiak 50 százaléka szingli lenne...itt bukik a logika

2022. júl. 4. 15:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez nagyon sokmindentől függhet, kortól,iskolázottságtól,

szituációtól,személyiségtől.De biztos hogy számít minden szinten,csak

mások a határok.

2022. júl. 4. 15:28
 9/13 FoxtrotLidérc ***** válasza:
76%

5: Nahát...! Nahát! Mily' érdekes, hogy otthon a vacsora árának töredékéből készítek olyan vacsorát, ami vetekszik azzal a minőséggel. Veszek egy üveg bort, készítek egy olyan cuccot amit könnyen lehet szállítani, és kiülünk a patakpartra. :)))

Hogyne lenne utazás? :D Csak akkor az ember panzióba megy. Hogy ne lenne rokonlátogatás? A MÁV odavisz akárhova.

Nem ezen múlik a dolog.

2022. júl. 4. 15:44
 10/13 anonim ***** válasza:
94%
6-os. Azert van jocskan hiba a matrixodban. En lattam mar 175 alatti ferfit novel. Sot, az ocsem is alatt van a 175-nek, megis van felesege, 2 gyerekkel. De amit mondani akartam, mindegyikre van ellenpelda az eletben. Az osszes pontnak. A mentosnak is van a felesege, meg a diploma nelkulinek is. Megmondom melyiknek nincs noje. A fogyatekosnak.
2022. júl. 4. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!