Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire számít a nőknek a férfi nettó jövedelme vagy az itt lévő férfiak ezt túlparázzák?
Mert ez van, ez ugyanolyan minthogy a férfiak vékony nőt akarnak.
Igenis a nőknél számít a kereset mert ha nincs pénz akkor nincs vacsi, utazás, ajándék, ruha, rokonlátogatás, kocsikázás.
Szeretem ezt az oldalt mert ez az egyetlen hely ahol a jelen levők olyan dolgokat akarnak elhitetni ami nincs úgy.
Pl
1,A nőknek nem számít a pénz
2,A nőknek nem számít milyen végzetséged van
3, nem számít ha csak 175 cm vagy
4, nem számít ha csak 13 cm a farkad
5, nem számít ha mamahoteles vagy mert lehet csak ápolod a szüleidet
6, nem számít ha nincs saját ingatlanod meg autód ; majd közösen veszünk
7, elég ha egy férfi önálló és eltudja magát tartani. A mentős 220 ezer nettó is elég
8, elég ha átlagos fickó vagy, kis apatest nem számít 30 pluszosan
9, elég ha van egy jó szakmája - nem kell diplomásnak lennie
10, nem kell jokepunek lennie! Elég ha egy fokkal szebb az ördögnél
Ezt a sort végtelenségig lehetne sorolni! A lényeg hogy kamu szövegek amiket itt nyomnak. Valójában bármelyik pontban irt dolog fent áll, a nőknél azonnal mehetsz a kukába.
6. Én meg szeretem amikor az itteni oldalon lévő férfiak nők alatt csak a csinos modell külsejű nőkre gondolnak.
Ha igaz lenne amit leírtál akkora a férfiak 50 százaléka szingli lenne...itt bukik a logika
Ez nagyon sokmindentől függhet, kortól,iskolázottságtól,
szituációtól,személyiségtől.De biztos hogy számít minden szinten,csak
mások a határok.
5: Nahát...! Nahát! Mily' érdekes, hogy otthon a vacsora árának töredékéből készítek olyan vacsorát, ami vetekszik azzal a minőséggel. Veszek egy üveg bort, készítek egy olyan cuccot amit könnyen lehet szállítani, és kiülünk a patakpartra. :)))
Hogyne lenne utazás? :D Csak akkor az ember panzióba megy. Hogy ne lenne rokonlátogatás? A MÁV odavisz akárhova.
Nem ezen múlik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!