Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a fogaim miatt nem kellek a nőknek?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon csúnyák a fogaim ez amiatt van mert egy súlyos harapási rendellenességem van, így nagyon lekoptak az alsó fogaim ,nagyon laposak, kopottak a fogak, így igazság szerint minden fogra koronát kéne tenni ami egy horribilis összeg és nem biztos hogy jó dolog az àllkapocsnak2022. júl. 1. 10:10
1/16 anonim válasza:
Külső és belső egyaránt számít! De biztos van olyan ember akit ez nem zavar! De teheted és zavar akkor rakasd rendbe!
2/16 anonim válasza:
Lehet. De miért nem csináltatod meg?
3/16 A kérdező kommentje:
2. Leírtam az okokat....
2022. júl. 1. 10:31
5/16 Mathus válasza:
#3: egyesével is cseréltetheted őket egyrészt, nemcsak korona van. másrészt van olyan álkapocs-betét (olyan mint a kivehető fogszabályozó), amit éjszakára kell hordani. azzal az álkapocs állását lehet korrigálni.
6/16 anonim válasza:
Az okok elég kifogás szagúak. Pénzt lehet szerezni, és ne haragudj, de mi lehet fontosabb, mint az egészségem? Mert oké, hogy nem szép látvány, de biztos vagyok benne, hogy egészségügyileg sokkal több problémát okoz majd. Ha ilyen helyzet lenne, nekem igenis ez volna a prioritás anyagilag.
Az meg miért ne lenne jó az állkapocsnak, ha van koronád? Ez akkora hülyeség, hogy nem is akartam először kommentálni. :D De kifejtheted, ha gondolod.
7/16 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, es deritsd ki mivel tudnal rendbetenni.
Igaz sokba fog kerulni, de nagyon szep lesz a mosolyod
8/16 anonim válasza:
Ez a gyakori "tesó". Itt ha nincs kétmillád csak úgy a mellényzsebbe', akkor szar csóró vagy, főleg az itteni férfiak szerint, akik természetesen mind ennyit keresnek - naponta. "Alapjáratba' tesó!"
9/16 anonim válasza:
18 felett nem segit a kivehetos fogszabalyzo. Allkapocs mar ki van fejlodve, nem mozdihato, csak mutettel
10/16 anonim válasza:
Ez nemcsak esztétikai probléma, a rendellenes harapás hosszútávon csomó egyéb problémához vezethet. Ha valamire, akkor erre igenis kellene költeni, akár második műszakot vállalni valahol, de csomó fogászati beavatkozásra már elérhető hitelkonstrukció is, ha simán önerőből nem megy. Nem a nők meg a csajozás, hanem magad és a későbbi egészséged miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!