Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Parotok hasznalt torolkozoje?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parotok hasznalt torolkozoje?

Figyelt kérdés
Ma a baratomnal zuhanyoztam es adott egy tiszta torolkozot, aztan kerdeztem hogy kidobhatom e szennyesbe o meg mondta hogy ne mert o azt meg hasznalja, egy hasznalat utan ne dobjam a szennyesbe... Ez csak szerintem nem higenikus?
2022. júl. 19. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem akadnék ki rajta.
2022. júl. 19. 17:07
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Simán használom a férjemét. Ja, mondjuk én a (barát) barátnőm után is használom ha csak egyszer alszik itt, nem dobom szennyesbe. Nem gombás bőrű koszos emberekkel barátkozom.
2022. júl. 19. 17:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor vendég csaj volt nálam adtam neki tiszta törölközőt! De alapból 1 használat után a többség nem mossa ki. Talán 1-2 hetente
2022. júl. 19. 17:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor valaki leírta, hogy neki a fülbe nyalás nem fér bele, itt most a közös törölköző nem jó...

De a fenekét nyalod, és a péniszéből a spermája a szádba mehet.

Tényleg, kulázás után nekiugrasz a WC ülőkének egy hypo-s kendővel?

2022. júl. 19. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Mi nem használjuk egymás törülközőjét, ilyen alapon a fogkefe, pohár stb. is lehetne közös.
2022. júl. 19. 18:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi 4-5 naponta cseréljük a törcsiket, és ha én mondjuk pont a szárítóm hagyom előző estéről, akkor simán használom a férjemét, ő is az enyémet. Meg sem fordult soha a fejemben, hogy ezzel baj van. XD
2022. júl. 19. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:
32%

A párodról volt szó a kérdésben és nem a haverokról. Az sem zavar, ha rád/a szádba élvez a nedveivel gondolom, de a haveroknál más a helyzet, nem? :D

Válaszolva is, én sem használom utána, és kifejezetten kiakaszt, amikor ő az enyémet szeretné, ÉS én még utána használnám azt.- Merthogy nem mosok naponta törölközőt, nem szállodában vagyok. De ettől függetlenül az speciel nem zavar, ha ő akar az enyémmel törölközni.(Ettől én még szeretem a sajátomat használni kizárólagosan, az övét sosem szoktam. De nem akadok ki, ha őt nem zavarja, hogy utánam törölközik. Ő dolga.)

2022. júl. 19. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem dobom a törölközőmet egy használat után szennyesbe, én fürdés után tiszta szoktam lenni tehát kb hetente, 2 hetente mosom, természetesen amikor vendég van és nincs törölközője használat után egyből szennyes, de barátom után nem zavarna.
2022. júl. 19. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!