Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parotok hasznalt torolkozoje?

Múltkor valaki leírta, hogy neki a fülbe nyalás nem fér bele, itt most a közös törölköző nem jó...
De a fenekét nyalod, és a péniszéből a spermája a szádba mehet.
Tényleg, kulázás után nekiugrasz a WC ülőkének egy hypo-s kendővel?

A párodról volt szó a kérdésben és nem a haverokról. Az sem zavar, ha rád/a szádba élvez a nedveivel gondolom, de a haveroknál más a helyzet, nem? :D
Válaszolva is, én sem használom utána, és kifejezetten kiakaszt, amikor ő az enyémet szeretné, ÉS én még utána használnám azt.- Merthogy nem mosok naponta törölközőt, nem szállodában vagyok. De ettől függetlenül az speciel nem zavar, ha ő akar az enyémmel törölközni.(Ettől én még szeretem a sajátomat használni kizárólagosan, az övét sosem szoktam. De nem akadok ki, ha őt nem zavarja, hogy utánam törölközik. Ő dolga.)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!