Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Parotok hasznalt torolkozoje?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parotok hasznalt torolkozoje?

Figyelt kérdés
Ma a baratomnal zuhanyoztam es adott egy tiszta torolkozot, aztan kerdeztem hogy kidobhatom e szennyesbe o meg mondta hogy ne mert o azt meg hasznalja, egy hasznalat utan ne dobjam a szennyesbe... Ez csak szerintem nem higenikus?
2022. júl. 19. 16:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Én kimosnám, de szerintem így sincs baj. A faszodat szophatja, de ne törölközzön ugyanabb? A tórölközőt már tisztán használod.
2022. júl. 19. 16:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs vele gond, én simán törölközöm utána. Érted, elméletileg tiszta vagy mikor kijössz a zuhanyból, a vizes törölköző pedig megszárad.

Mondjuk ha vendégségbe jön, akkor adok neki tisztát, én meg használom azt, amit előző nap, így az övé feleslegessé válik mikor hazamegy és bedobom a szennyesbe.

L

2022. júl. 19. 16:31
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Én olyan kéthetente szoktam kimosni... Lehet hogy én vagyok igénytelen de szerintem nem kell rögtön a szennyesbe dobnod ha csak nem a szaros seggedet törölted bele és ottmaradt a szarcsík a fehér törölközőn.
2022. júl. 19. 16:31
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
#3-as szép is lenne, ha mindenki egy törölközés után mosná állandóan...attól függ, hogy egy átlag nap után törölközöl meg, amikor csak megizzadsz vagy mondjuk egy fizikai melós nap után, amikor tiszta retek vagy akkor persze érdemes utána kimosni, de akkor is te már elméletileg tiszta vagy, mikor törölközöl.
2022. júl. 19. 16:34
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
Te valami Marie Antoinette származék lehetsz, aki nem hajlandó 2-szer ugyanazt a ruhát felvenni magára.
2022. júl. 19. 16:38
 6/18 A kérdező kommentje:
Jo vegulis... Mondjuk en akkor is kimosnam. De akkor ha nalatok pl haverotok alszik, utana is megtorolkoznetek?
2022. júl. 19. 16:39
 7/18 A kérdező kommentje:
Amugy en vagyok a lany
2022. júl. 19. 16:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a haverja vagy, hanem a csaja. Szerintem nem gáz.
2022. júl. 19. 16:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
De ti egy pár vagytok dugtok 40 fokban egymásra izzadtok meg folyik a nedű innen onnan ide-oda és attól félsz komolyan, hogy megtörölközik a barátod a törölköződben? Érdekes...
2022. júl. 19. 16:41
 10/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem tudom, tegyük fel, hogy mondjuk mikor érted a párom a vaginámban vagy a fenekemben turkál vagy a száját/nyelvét oda teszi, vagy ráülök az arcára, vagy ő az enyémre, mikor izzadunk mindketten, mint a lovak és úgy csókolózunk vagy nyalogatjuk vagy ölelgetjük egymást vagy mikor egymás testnedveit lenyelitek, vagy egymás után eszünk valamiből akkor én azon nem akadok fent hogy ugyanabba törölközik, mint én :D
2022. júl. 19. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!