Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves férfi vagyok, láthatatlan a nők szemében. Szeretnék családot, gyerekeket. Hogyan tudtok megküzdeni ezzel a dologgal, hogy teljesen ignorálnak benneteket a nők?
Figyelt kérdés
Vezető beosztású, kifejezetten kommunikatív, extrovertált ember vagyok, komoly szociális hálóval. A gond az, hogy a külsőleg nem tetszettem egyetlen lánynak sem a 33 év alatt. Az ismerősi körömben már mindenkinek gyereke van. Nem annyira mérce nálam a lányok kinézete, belsőleg lennének igényeim. A probléma ott van, hogy hiába ismer sok lány, a kinézetem miatt még csak eszébe sem jut senkinek sem, hogy pasiként számoljon velem. Sorstársaim, hogyan tudtok megküzdeni ezzel a gondolattal? Hogyan nem nyomja rá a bélyegét a mindennapotokra?2022. júl. 17. 20:45
21/26 anonim válasza:
A) megpróbálod kihozni a külsődből a legtöbbet
B) leadod az igényeidet.
C) pótcselekvések. Hobbi, sport, szórakozás, alkohol, cigi stb.
23/26 anonim válasza:
ha nőd van nem lehet hobbid és nem szórakozhatsz, sportolhatsz, cigizhetsz nemtudtad?
24/26 anonim válasza:
"Az ismerősi körömben már mindenkinek gyereke van"
Én év végén leszek 33 és a velünk egykorú ismerőseimnek több mint felének nincs még gyereke. Semmiről nem vagy lemaradva.
Nem feltétlen a kinézeteddel van a baj. Lehet, hogy teljesen rossz helyen keresgélsz. Vagy rossz korosztályt, pl. ha leszűkíted 19-20 évesre azokat, akiket keresel. Hát persze, hogy nem jön össze, nekik már "bácsi" vagy. Ha extrovertált vagy, komoly szociális hálóval, akkor a barátkozás sem jelenthet gondot. Járj el közösségbe, pl. valami hobbid kapcsán és próbálj meg először csak barátkozni.
25/26 VincentLaw válasza:
Nehezen. Vannak időszakok, amikor jobban rájön az emberre, hogy jó lenne már valaki, akkor nyilván rosszabb. Viszont olyat csinálni, amivel el tudod terelni a figyelmedet erről az egészről, az segíthet. Persze ez sem végleges recept, mert csak ideig óráig működik ez is. Nálam ez pl a gamelésben, pluszban mostanában meg a sorozatokban merül ki.
26/26 anonim válasza:
22-23, miért ne lehetnének a dolgok pótcselekvések, enyhítő időtöltések? Rossz passzban van, elmehet edzeni, vagy játszhat a gépen, hogy kicsit elmeneküljön a fájdalom elől. Depressziós hangulatú lesz, megiszik néhány viszkit, és elszív pár cigit. Ne tekintsük már negatív dolognak, ha valakivel nem volt kegyes a sors, de szeretné jól érezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!