Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves férfi vagyok, láthatat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves férfi vagyok, láthatatlan a nők szemében. Szeretnék családot, gyerekeket. Hogyan tudtok megküzdeni ezzel a dologgal, hogy teljesen ignorálnak benneteket a nők?

Figyelt kérdés
Vezető beosztású, kifejezetten kommunikatív, extrovertált ember vagyok, komoly szociális hálóval. A gond az, hogy a külsőleg nem tetszettem egyetlen lánynak sem a 33 év alatt. Az ismerősi körömben már mindenkinek gyereke van. Nem annyira mérce nálam a lányok kinézete, belsőleg lennének igényeim. A probléma ott van, hogy hiába ismer sok lány, a kinézetem miatt még csak eszébe sem jut senkinek sem, hogy pasiként számoljon velem. Sorstársaim, hogyan tudtok megküzdeni ezzel a gondolattal? Hogyan nem nyomja rá a bélyegét a mindennapotokra?
2022. júl. 17. 20:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

8-as válaszolónak szólt az előző válaszom.

9-es részvétem az öcséd miatt.

2022. júl. 17. 21:24
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
#11: kérdező, ha (állítólagos) vezető beosztásúként annyira futja az érzelmi intelligenciádból, hogy a #8-as kérdésemre egyértelmű igen a válaszod, akkor finoman szólva nem irigylem a beosztottaidat...
2022. júl. 17. 21:29
 13/26 A kérdező kommentje:
12: ez egy nagyon nehéz és magányos szituáció, átérezhetnéd. Nyilvánvalóan a teljes kudarcomat nem szeretném felvállalni mások előtt, habár véleményem szerint mindenki sejti. Egy kérdésből, egy tanács kéréséből nem hiszem, hogy lehetne értékelni egy amúgy ismeretlen ember érzelmi intelligenciáját. Elfogadom a véleményed, sajnálom, hogy így gondolod.
2022. júl. 17. 21:34
 14/26 anonim ***** válasza:
25%

Úgy tudod ezt megoldani, barátocskám, hogy igen igen lejjebb adod a mércét. Az könnyen belátható, hogy ha 33 éves korodig nem jött össze semmi, akkor valami probléma van. Magadon nem tudsz változtazni és nem is erdemes erre időt pocsékolni, akkor sem fogsz annak a réteg nőnek kelleni, akire most ácsingózol. Lecsúszottabb, nincstelen, kétségbeesettebb, esetleg gyerekes, vagy más problémásabb nők között kell keresgélned. Ma már az idősebb, elvált, több gyerekes, ducibb, vagy akár kövér nőknek és ezek kombinációinak is elképesztő elvárása van a külső tekintetében.

A válaszom 0-ra le lesz pontozva, de azért gondolkozz el rajta.

2022. júl. 17. 21:44
 15/26 A kérdező kommentje:
Írtam feljebb, hogy külsőre nincsen mércém. Belsőre viszont fontosnak érezném, hogy olyan nő legyen a társam akivel jól kijövök, intelligens legyen, és jó társaság. Sajnos opcióm viszont nincsen.
2022. júl. 17. 21:47
 16/26 anonim ***** válasza:
79%

Én is világ életemben láthatatlan voltam a nők számára, hiába jártam el ide-oda, szereztem társaságot, barátokat, haverokat, én szinte soha nem érdekeltem senkit.

Nagyon ritka volt, hogy 1-1 nő érdeklődést mutasson irántam, de ezekből sem lett szinte soha semmi.

Mégis lett barátnőm, igaz már régóta véget ért a dolog, de valahogy összejött.

Azt, hogy te vezető beosztású emberként soha senkit nem érdekeltél még minimális szinten sem, nem akarom elhinni. Ha másért nem ,hát munkahelyeden az előrelépés lehetősége miatt tuti, hogy páran megkörnyékeznek nők.

2022. júl. 17. 21:47
 17/26 anonim ***** válasza:
96%

"Az ismerősi körömben már mindenkinek gyereke van"

És ezért kell neked is?

2022. júl. 17. 21:52
 18/26 anonim ***** válasza:
67%

"Egy kérdésből, egy tanács kéréséből nem hiszem, hogy lehetne értékelni egy amúgy ismeretlen ember érzelmi intelligenciáját."

Nem is magánemberi minőségedben óhajtottam megkérdőjelezni az érzelmi intelligenciád mértékét, hanem mint hivatásszerűen embereket koordináló, magas szintű emberismeretet igénylő pozíciót betöltő munkaerőként. Te nem érzed a kettő közt az ellentmondást?

2022. júl. 17. 21:54
 19/26 anonim ***** válasza:
95%
Én is 33 vagyok. Úgy élem túl, hogy lefoglal a munkám és az, hogy Előre berendezzem a leendő lakásomat, amibe hamarosan beköltözhetek. :) Annyira jó, hogy saját ízlésemnek megfelelően alakíthatom. Ez engem most jobban leköt, mint az, hogy nőt fogjak. Ameddig a saját életem nem raktam rendbe addig nem érdekel más. Az is megeshet, hogy jobban bejön ez a "solo" életvitel. Végülis eddig is magamnak teremtettem meg mindent. Egy bnő most spec nyűg lenne. Átadom neked! 1el több nő és ezzel együtt 1el több esélyed van nőt fogni! Hajrá! "-Nappali és hálószoba csillár pipa..."
2022. júl. 17. 23:09
 20/26 anonim ***** válasza:
4%

Akkor irany geomaxxolni a csillios fizetesedbol. Gondolom idegen nyelven azert beszelsz.....

38F incel

2022. júl. 18. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!