Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elment az esélye nálad annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment az esélye nálad annak a férfinak, akit nagyon bejön, de olyan nővel látod, aki szerinted gáz?

Figyelt kérdés

A férfi már régóta plátói szerelmed, külsőre-belsőre bejön, van benne valami misztikum, közös ismerősök is nagyon jókat mondanak róla. Intelligens, humoros, rendes ember. Sajnos eddig nem volt alkalom még közelebb kerülni hozzá, de a kevés idő alapján, amikor láttátok egymást, ő is szimpatizál.

Egyszer csak megtudod, meglátod, hogy egy nővel elkezdett randizgatni, aki egyébként közös ismerős, sőt, te régebb óta ismered. Egy műnő! Plasztikai sebészeten volt. Feltöltette az ajkait és a melleit, kiegyenesíttette az orrát.

Körülbelül ilyesmi: [link]

Nem valami intelligens. Instagramon állandóan pózol előtérbe hozva a formáit, menőzik hogy milyen drága helyeken eszik, milyen drága dolgokat vesz. Más nőkkel rivalizál, bunkó velük.

És ez a férfi egy ilyen nővel áll össze. Még nem egy pár hivatalosan, de randizgatnak már egy ideje... Hogy jöhet össze egy jófej, intelligens, rendes ember egy ilyen nővel?

Mit tennél? Sírj vagy nevess? Ezek után még adnál esélyt ennek a férfinak, ha utána valamikor közelebb sodorja hozzád a sors? Az biztos, hogy ők nem lesznek együtt sokáig, ilyen nővel nem lehet.

2022. júl. 14. 10:18
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
A lány régebb óta itt él a környéken, mindenki jobban ismeri, a férfi csak 1-2 éve jött.
2022. júl. 14. 17:13
 32/43 anonim ***** válasza:
74%
Értem, kérdező. De konkrétan miben nyilvánul meg a bunkósága? Mit csinált, mit mondott, hogy bunkónak nevezted?
2022. júl. 14. 17:17
 33/43 anonim ***** válasza:
12%
Pont ilyen nem volt még, de leírom az én meglátásom. Az én szerelmem először (nem először, csak azóta először, mióta én ismerem) egy szerintem hozzá nagyon nem illő nővel jött össze. A szerelmem nálam pár évvel fiatalabb, és külsőre igazi álom pasi(belsőre is, de azt akkor még nem tudhattam.) A nő velem minimum egyidős, vagy inkább több, molett(nálam kövérebb), de nem ez volt a legzavaróbb, hanem nekem olyan primitív, útszéli stílusúnak tűnt. Persze az zavart, hogy akkor már miért nem velem jött össze, de azt éreztem, hogy nem lesz túl hosszú kapcsolat. Így is lett. Pár hónapig volt vele. Aztán később megtudtam, hogy még előtte hosszabb szexkapcsolatban volt egy sokkal fiatalabb, szép, de nagyon r.bi lánnyal. Annak a lánynak fiatal kora ellenére szinte mindenki megvolt a társaságból. Ez is rosszul esett, mert nem gondoltam volna, hogy belefér az értékrendjébe ennyire könnyűvérű nő.(Bár valószínűleg akkor még nem volt annyira az.) Utána mást csak helyes, normális barátnőit ismertem, velük hosszú, komoly kapcsolatban volt. Ha összejöhetnénk(nem fogunk, mert már elb@sztam), biztos nem utasítanám el emiatt. Kicsit még örülnék is neki, mert nagyon jó pasi, hűséges is amúgy, de valahogy megnyugtatna, hogy nem csak hűséges, mert "muszáj", hanem már nem is vágyik arra, hogy mindenkit felpróbáljon, mert fiatalon ezt letudta. Volt mindenféle próbálkozása, de az értékrendünk ez alapján egyezik, hosszútávú, komoly kapcsolatot tudja, hogy milyen nőkkel érdemes folytatni, teljesen rendben van.
2022. júl. 14. 20:43
 34/43 anonim ***** válasza:
45%
Itt az a vicc, hogy a plátói álompasi észre sem veszi kérdezőt, de már a szerinte butának és gáznak címkézett barátnő van ekézve :D
2022. júl. 15. 08:52
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagyok lepontozva, nagyokosok? Mert nem vagyok annyira kontrollmániás, nárcisztikus barom, hogy beszabályozzam a plátói szerelmem minden döntését a múltban, jelenben és jövőben is?

2022. júl. 15. 10:03
 36/43 anonim ***** válasza:
74%
Az ilyen plátói szerelemmel való foglalkozás elveszik az életedet, idődet, gondolataidat, és ezért a lehetőséget attól, hogy olyanba szeress bele, aki viszont szeret. Nem egészséges, egy függőség és saját magaddal szúrsz ki.
2022. júl. 15. 10:12
 37/43 anonim ***** válasza:
77%
35, vagy pl. én miért vagyok lepontozva? Annyit kérdeztem, miért bunkózta le a csajt, mit csinált vagy mondott. Ez egy egyszerű kérdés volt és válasz helyett piros kezeket kapok. :D
2022. júl. 15. 10:31
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

#37! Igen, láttam, hogy minden normális válasz le van, de én mindenkinél jobban😂

Valaki árulja el, mi a jó válasz?

2022. júl. 15. 10:34
 39/43 A kérdező kommentje:
Én egyikre sem nyomtam se le-, se felpontozást. Bezzeg a 34-es nem nullán áll, pedig annyin kéne lennie.
2022. júl. 15. 10:39
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Arra mondjuk én is kíváncsi vagyok, hogy miért bunkóztad le a csajt? Mi történt?
2022. júl. 15. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!