Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elment az esélye nálad annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment az esélye nálad annak a férfinak, akit nagyon bejön, de olyan nővel látod, aki szerinted gáz?

Figyelt kérdés

A férfi már régóta plátói szerelmed, külsőre-belsőre bejön, van benne valami misztikum, közös ismerősök is nagyon jókat mondanak róla. Intelligens, humoros, rendes ember. Sajnos eddig nem volt alkalom még közelebb kerülni hozzá, de a kevés idő alapján, amikor láttátok egymást, ő is szimpatizál.

Egyszer csak megtudod, meglátod, hogy egy nővel elkezdett randizgatni, aki egyébként közös ismerős, sőt, te régebb óta ismered. Egy műnő! Plasztikai sebészeten volt. Feltöltette az ajkait és a melleit, kiegyenesíttette az orrát.

Körülbelül ilyesmi: [link]

Nem valami intelligens. Instagramon állandóan pózol előtérbe hozva a formáit, menőzik hogy milyen drága helyeken eszik, milyen drága dolgokat vesz. Más nőkkel rivalizál, bunkó velük.

És ez a férfi egy ilyen nővel áll össze. Még nem egy pár hivatalosan, de randizgatnak már egy ideje... Hogy jöhet össze egy jófej, intelligens, rendes ember egy ilyen nővel?

Mit tennél? Sírj vagy nevess? Ezek után még adnál esélyt ennek a férfinak, ha utána valamikor közelebb sodorja hozzád a sors? Az biztos, hogy ők nem lesznek együtt sokáig, ilyen nővel nem lehet.

2022. júl. 14. 10:18
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
60%

Régen lehet, zavart volna, de én közel két évig jártam terápiára, és azóta van olyan stabil az önbecsülésem, önismeretem, hogy ilyen dolgokon ne akadjak fenn.

Vannak persze extrém esetek, amiken elgondolkodnék erősen, ha pl. egy lecsúszott, szutyok proli drogossal lett volna, aki iskolázatlan és viselkedni sem tud, de ha a képen látható csinos, kifejezetten szép lánnyal lett volna, abba nem tudtam volna belekötni.

2022. júl. 14. 12:38
 22/43 anonim ***** válasza:
65%

Féltékeny és irigy vagy, semmi közöd hozzá, hogy a plátói szerelmed kivel van! És vicces, hogy gondolkodsz azon, hogy adjál-e majd esélyt neki, nyilván pincsiként szaladnál, ha lehetne valami, de ez a pasi meg kb. azt is alig tudja, hogy a világon vagy.

Én a válaszokat is nevetségesnek tartom, és nem vagyok sem műnő, sem buta, de kb. mindenki úgy áll hozzá, mintha ez a szóban forgó csaj kb. egy gyilkossal lenne egyenértékű:-) Ha vki „ilyenhez” hozzáért, vonzódott, akkor az már off, bottal sem megpiszkálandó:-)

Szerintem mindenkiből egy kisebbrendűségi komplexus szól ebben az esetben, a pasi meg nem is biztos, hogy alapjáraton erre a típusra bukik. Ha meg igen, akkor is benne lehet a pakliban, hogy utána másmilyen nő is megtetszik. Én imádom a magas palikat, de vesztem már meg alacsonyért is, megfogott más tulajdonságaival, és nem volt hiányérzet.

2022. júl. 14. 13:19
 23/43 A kérdező kommentje:
Szerintem ennek a férfinak egyáltalán nem ez a típusa, esete, egyszerűen csak elcsavarta a nő a fejét, azért valljuk be, nem sok férfi mondana nemet neki ha felkínálkozik, de hamar rá fog jönni, hogy nincs ennek jövője.
2022. júl. 14. 13:44
 24/43 A kérdező kommentje:
Lehet hogy már unta az egyedüllétet és komolyabb jelölt híján jó neki ez a műnő is egy kis ideig.
2022. júl. 14. 13:46
 25/43 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem mindenkinek joga van eldönteni, mi alapján válogat. Ha én nem érzem jól magam valaki mellett azok miatt az emberek miatt, akivel korábban együtt volt, akkor szívem joga az alapján válogatni, még akkor is, ha ezért elmond mindenféle önbizalomhiányos elmebetegnek. Plusz egy érv, hogy miért ne legyek vele legalább.
2022. júl. 14. 13:47
 26/43 anonim ***** válasza:
76%

"

#14 szóval nem kell olyan, akinek volt egy exe, aki miatt kevésnek éreznéd magad külsőre."

Nem erről van szó. Nem vagyok irigy senkinek a szájában, mellében lévő műanyagra, hanem a szellemi színvonal és az egész világ, ahova ezek a műnők tartoznak távol áll tőlem, és azok a pasik is, akikhez pedig közel áll.

2022. júl. 14. 13:48
 27/43 anonim ***** válasza:
3%

Azzal nincs gond, ha valaki egy szép nővel van, azzal viszont van, ha csak a külseje fontos, esetleg amiatt még le is megy pincsikutyába.

Nyilván nem lesz buta egy szép nő a külseje miatt, de egy intelligens férfit mégis mi fogna meg a külsőn kívül, ha tényleg buta és felszínes a nő?

Meg persze, ha elillan a szépsége idő után, vagy esetleg gyereket akar és a szülés megváltoztatja a testét, akkor őt eldobja mint a rongyot, mert rájön, hogy a külsőn kívül a személyiség az elejétől kezdve nem fogta meg. Aki pedig így tekint a nőkre, az nem tiszteli a szép nőt se és ez a gyomorforgató, ez a mentalitás nem kell az én kapcsolatomba.

Volt egy haverom, akinek volt egy nagyon szép és kedves barátnője, egyszer berúgva előadta, hogy milyen ostoba és mennyire idegesíti már, de olyan szép volt, hogy azt hitte menni fog így neki.

Alapból nőként nem tudnék én se olyan férfival lenni, aki jóval alattam van intellektuálisan, mert egyszerűen beszélgetni se tudnánk és olyan férfival soha nem jönnék össze, aki a nő külseje miatt ezt az elvet dobja. Engem nem zavar, ha valaki nem olyan okos, mint én, barátkozni szeretek bárkivel, de nem tudom elképzelni hogyan lehet így egyenrangú életet tervezni közösen.

2022. júl. 14. 13:57
 28/43 anonim ***** válasza:
48%
Már miért lenne szebb nő egy szilikonmellű, feltöltött szájú szolis tyúk? Azt hiszed, nekem nem lenne rá pénzem? Kérlek, bármikor nézhetnék ki így, csak másban hiszek. Ezt a hitet várom a páromtól is.
2022. júl. 14. 14:00
 29/43 anonim ***** válasza:
61%

Besavanyodott, irigy p.csa vagy. Az külön nevetséges, hogy úgy beszélsz egy másik nőről, mintha annyira ismernéd. Láttad az instáját és megállapítottad belőle, hogy milyen ember? Te nagyon tudsz valamit, elmehetnél dolgozni az FBI-nak.

Meg mi az, hogy nem adnál esélyt a pasinak? :D Te? Hát, úgy tűnik, ő azt sem tudja, hogy te a világon vagy és elvan jól egy másik szép nővel. Figyelj, lehet a másik nő egy kedves, vidám és pozitív csaj, akivel jó sokáig is együtt lehet, te meg próbálod itt egy anonim fórumon igazolni a besavanyodott, címkéző kis életedet. Szerintem keress egy pszichológust.

2022. júl. 14. 14:44
 30/43 anonim ***** válasza:
32%
"Más nőkkel rivalizál, bunkó velük" - ez miben nyilvánul meg? Ismered a lányt? Mikor találkoztatok utoljára? Kivel volt konkrétan bunkó és milyen téma/szituáció kapcsán? Leírnád az előzményeket is?
2022. júl. 14. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!