Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment az esélye nálad annak a férfinak, akit nagyon bejön, de olyan nővel látod, aki szerinted gáz?
A férfi már régóta plátói szerelmed, külsőre-belsőre bejön, van benne valami misztikum, közös ismerősök is nagyon jókat mondanak róla. Intelligens, humoros, rendes ember. Sajnos eddig nem volt alkalom még közelebb kerülni hozzá, de a kevés idő alapján, amikor láttátok egymást, ő is szimpatizál.
Egyszer csak megtudod, meglátod, hogy egy nővel elkezdett randizgatni, aki egyébként közös ismerős, sőt, te régebb óta ismered. Egy műnő! Plasztikai sebészeten volt. Feltöltette az ajkait és a melleit, kiegyenesíttette az orrát.
Körülbelül ilyesmi: [link]
Nem valami intelligens. Instagramon állandóan pózol előtérbe hozva a formáit, menőzik hogy milyen drága helyeken eszik, milyen drága dolgokat vesz. Más nőkkel rivalizál, bunkó velük.
És ez a férfi egy ilyen nővel áll össze. Még nem egy pár hivatalosan, de randizgatnak már egy ideje... Hogy jöhet össze egy jófej, intelligens, rendes ember egy ilyen nővel?
Mit tennél? Sírj vagy nevess? Ezek után még adnál esélyt ennek a férfinak, ha utána valamikor közelebb sodorja hozzád a sors? Az biztos, hogy ők nem lesznek együtt sokáig, ilyen nővel nem lehet.
Nafigyi, neked magaddal van bajod.
Az a nő sincs teljesen rendben magával, viszont neked semmi közöd az ő életéhez. Ha ő plasztikával látja magát szépnek, akkor örüljön neki.
Viszont ha te őt ennyire szapulod az csak azt jelenti, hogy magaddal van bajod, netán féltékeny vagy.
Nekem fontos hogy a pasi aki tetszik nekem kikkel volt, milyen női voltak.
Ha az nem egyezik az én értékrendemmel akkor kuka a pasi. Annyira lemegy előttem a dolog, hogy egyből kiszeretek belőle. De ez csak az én egyéni érzésem.
Igen. Egy pasi, aki tetszett, egy rosszindulatú lánnyal kezdett járni, aki engem is szekált ok nélkül. Nos itt meg is szűnt a vonzalmam, hogy egy ilyen személlyel jóban van egyáltalán. A lány értékrendje annyira antipatikus volt, nem is állnék le ilyennel férfiben, nem értettem hogy fér bele annak a pasinak. A konklúzió, hogy semennyire nem illettünk volna össze a pasival, úgyhogy nem zavar már, jobb hogy kiderült, azt hittem kedves.
A másik pedig egy kifejezetten smucig alak volt, tőlem sajnált egy csomó mindent, minimális dolgokat is, én költöttem rá. Most pedig egy olyan csajjal van, aki nem valami eszes, pénze ugyan van, de nem annyi és imád utazni. Mindenki tudja, hogy a csaj lehúzza. Nos itt abba is maradt szintén a vonzalmam, addig vannak elvek, amíg egy csini pofi nem jön, az se baj, ha pénzért, de legalább szóba áll vele.
Meg olyannal se állnék le, aki bármelyik volt osztálytársammal együtt volt, ők is szekáltak gimiben.
Nekem nem egy exemrol derult ki, hogy volt már műnővel, illetve nem egy műnő az exem mellett rakatatott be mellimplantátumot.
Mikor már rég szerelem volt meg együttjárás csak akkor tudtam meg hogy amugy az exe szilikonos volt.
Ezek az exeim helyesek, de igaz hűek, de nőket leső, flörtölősek voltak, nem csoda ha a párjuk önbizalma mellettük a béka s.gge alatt volt. En ezek nélkul is vonzó csinos nő vagyok, mégis csak lefelé vittek önbecsülésben.
Úgy tűnik kivétel vagyok, mert nem igazán érdekel, milyen nőkkel volt eddig, ha mi ketten boldogok vagyunk és minden téren passzolunk. Olyan hatalmas különbség amúgy sem lehet,mert mindenkinek van egy típusa külsőre. A párom exei is szőkék, vékonyak és picik voltak, én is az vagyok. Az én exeim meg latinos külsejűek voltak, sosem volt északi típusú vagy túl magas pasim. Az eltérés a személyiségben van.
Ha valaki hirtelen úgymond "típust" vált, annak meg jó oka lehet. Csalódás/vagy villogni akar, vagy egyszerűen beütött nála a szerelem, ami ugye megmagyarázhatatlan :D
6-os:
Szerintem te gondolkodsz jól.
De itt egyértelműen önbizalomhiányos a kérdező és féltékeny, hogy a másik csaj tud költeni magára és drága helyeken enni.
Az biztos, hogy a pasi is tudja, hogy nem ezzel a nővel képzel el egy komoly kapcsolatot, bármilyen hosszútávú jövőt. Csak a farka után megy, mert bombajó a nő, bár nem értem, miért jön be a szopós száj.
A kérdés az, hogy ki nézné el a férfinak, hogy ilyen kalandba belemegy. Nem hiszem hogy tovább tart pár hétnél, a nő sem tűnik olyannak, aki tartós kapcsolatot keres.
Épp ellenkezőleg, nekem attól megy el a kedvem, aki egy hozzá képest teljesen más kaliberrel van (általában felülválaszt).
Például egy olyan férfivel nem kezdenék, aki egy szilikonos platina-szilikon babával villogott előttem. Én nem tudok olyannal lenni, akit nem tartok hozzám hasonlónak és ezt elvárom a leendő partneremtől is. Ha neki az szórakoztató volt, hogy egy csöcsös-csőrös nővel jött össze, aki ráadásul nemcsak hülyének néz ki, hanem az is, az nem engem keres, mikor leáll velem hanem kb bárkit.
És ugyanez vonatkozik arra, aki nála sokkal fiatalabbakkal, sokkal idősebbekkel jött össze. Aki azt a kapcsolatot szórakoztatónak tartotta, azzal nem egymást keressük.
Kicsit olyan érzés ez nekem, mint egy biszex férfi: nem tudok hapsi is lenni a kapcsolatban, aki egymással ennyire ellentmondó emberekre és jellemekre nyitott, az több hibát fog bennem látni és többféle dologra vágyik mellettem. Én egyféle vagyok ezek közül.
Jó, de együtt sem voltatok ezekkel a férfiakkal, és ha csak kalandot keresett, ki akarta próbálni, dugni akart stb? Akkor mi van? Tényleg nem értem a gondolkodásotokat🤷♀️
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!