Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment az esélye nálad annak a férfinak, akit nagyon bejön, de olyan nővel látod, aki szerinted gáz?
A férfi már régóta plátói szerelmed, külsőre-belsőre bejön, van benne valami misztikum, közös ismerősök is nagyon jókat mondanak róla. Intelligens, humoros, rendes ember. Sajnos eddig nem volt alkalom még közelebb kerülni hozzá, de a kevés idő alapján, amikor láttátok egymást, ő is szimpatizál.
Egyszer csak megtudod, meglátod, hogy egy nővel elkezdett randizgatni, aki egyébként közös ismerős, sőt, te régebb óta ismered. Egy műnő! Plasztikai sebészeten volt. Feltöltette az ajkait és a melleit, kiegyenesíttette az orrát.
Körülbelül ilyesmi: [link]
Nem valami intelligens. Instagramon állandóan pózol előtérbe hozva a formáit, menőzik hogy milyen drága helyeken eszik, milyen drága dolgokat vesz. Más nőkkel rivalizál, bunkó velük.
És ez a férfi egy ilyen nővel áll össze. Még nem egy pár hivatalosan, de randizgatnak már egy ideje... Hogy jöhet össze egy jófej, intelligens, rendes ember egy ilyen nővel?
Mit tennél? Sírj vagy nevess? Ezek után még adnál esélyt ennek a férfinak, ha utána valamikor közelebb sodorja hozzád a sors? Az biztos, hogy ők nem lesznek együtt sokáig, ilyen nővel nem lehet.
10
Akkor sem egymást keressük.
Érdekes, én nem kerestem kalandot metroszexuális fiúkkal, kigyúrt négerekkel vagy épp weeb ázsiaiakkal. Mert nekem erre nem volt igényem, én nem így gondolkodok emberekről, szexről vagy szexuális tapasztalatról, ebből adódóan pedig már eleve olyan értékrendbeli különbség van köztünk, amiből én köszönöm szépen nem kérek. Azt hiszed, csak férfiként lehet elvárni, hogy ne legyél egy baszadék? Jaj kérlek, okkal nem volt sok partnerem, ezt az okot pedig ugyanúgy keresem a kiszemeltjeim lelki világában is.
Nekem van egy stabil képem arról, hogy ki illik hozzám és azt keresem. Minden volt partnerem beleillik egy sémába és bár vannak apró különbségek, ha egymás mellett állnának, jól látható lenne, hogy milyen típusú embert szeretek. Bizonyára a jövendőbelim számára is örömteli lenne, hogy mindig is olyat kerestem, mint ő (mert így van), csak olyan hibákkal, amiktől nem megy gallyra a kapcsolatunk. Nem pedig olyan emberek lennének az elődei, akikhez képest ő is egy újabb trófea, ami vagy bejön vagy nem, vagy nincs meg benne az, amit szerettem másban, nyilván azért jöttem vele össze (és minél különbözőbb, erre annál nagyobb az esély) vagy nem
Sajnos annyira "egoista" vagyok, hogy szeretem azt érezni, hogy a párom azokat a dolgokat tartotta élete során szinte állandó jelleggel értéknek, amit bennem értékel.
A vőlegényem az intellektualitáshoz vonzódik. Az exei között van szakfordító, orvos, mérnök, gyógypedagógus és most talált magának még egy mérnököt. Azt is mindig mondogatja, hogy milyen jó, hogy nincsenek nagy melleim. És tényleg, láttam képeket az exekről, az összes kismellű volt. Ezek nem üres bókok, érzem és látom rajta, hogy ő ezt tényleg értékeli bennem, ehhez vonzódik, ez neki a szexi, én vagyok neki a szexi.
Ha valami hülye tyúkra lett volna rákattanva előttem és lehozta volna neki a csillagokat csak azért, mert csöcs és segg és jól cumizik, hajlamos lennék azt hinni, hogy egy állomás vagyok és szarabb napján talál mellém egy ilyet vagy igazából bármilyet, amilyen nem vagyok és képtelenség, hogy legyek.
Nevezzük ezt önbizalomhiánynak, bár nem tartom magam annak, nincs bennem sok bizonytalanság magammal kapcsolatban, tisztában vagyok azzal, aki vagyok és rendben vagyunk... De nekem ilyen ember kell, ilyen ember mellett érzek szerelmet és biztonságot. És ja, jó érzés, hogy több éves kapcsolatban én vagyok az etalon és úgy beszél rólam a hátam mögött is, hogy öröm visszahallani. Nekem kell ez az érzés, szeretek én is így gondolni rá.
De miért gondoljátok, hogy a dekoratív, mutatós nők csak buták lehetnek?
Gyakorlatilag az összes válasz erre a sztereotípiára épül.
6-os voltam.
Nincs de meg ha.
Nem kell olyan, akinek nincs stabil értékrendje és nem eszerint válogat.
Puszi
Hogyne, vannak bizonyos dolgok, amik annyira ütköznek a személyiségemmel, hogy olyan férfival nem tudnék mit kezdeni, aki bizonyos tulajdonságú nővel kezd, hiába tűnik elsőre remek pasinak.
Velem is van pár redflag exek terén, mert voltam szerető, én tudom hogy hogyan érzek már ezzel kapcsolatban és miért tettem, rossz élmény is volt, de másokat maga a történet alapból taszít morálisan, engem ez nem zavar. Ettől még én ugyanúgy szeretek a saját elveim szerint választani, a gonoszkodó, esetleg buta, nonstop külsőségekkel foglalkozó exnők nekem redflagek potenciális pár esetén. Az is oké, hogy valaki nem engem keres. Az a jó kapcsolat, ahol ezek a dolgok nem ütköznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!