Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyik nőnek/férfinak senki se tetszik másnak meg majdnem mindenki bejön?
A tinderes témára semmit sem tudsz írni, de azért lazán hozzám vágod, hogy butaságot írtam. Gratulálok.
Válogatni, meg mindenkinek joga van, de ettől még a férfiakra kevésbé jellemző. Hisztizhetsz, de ez ilyen.
5. Tinder ja tudom a selejtesek párkereső appjára gondolsz.
Kár belöle bármit levonni normális ember ott nem ismerkedik.
És az se igaz hogy a férfiak kevésbé válogatnak mint a nők.
Max a gerinctelen csak szexre hajtó pasik azok akik nem válogatnak, sajnos egyre több ilyen van.
"Tinder ja tudom a selejtesek párkereső appjára gondolsz."
Mégis miért lenne a selejtesek párkeresője? Mert neked nem szimpatikus a dolog? Plusz, ha neked nem szimpatikus, akkor lazán kivágsz több millió embert a világképedből? Ez nevetségesen buta szint.
"És az se igaz hogy a férfiak kevésbé válogatnak mint a nők."
Azon kívül, hogy neked ez a tény nem szimpi, miért ne lenne igaz?
"Max a gerinctelen csak szexre hajtó pasik azok akik nem válogatnak, sajnos egyre több ilyen van."
Nem csak ők. Ha gondolod és egyszer felém jársz, ugorj be velem a kondiba, ahova járok. Jobbnál jobb pasik járnak átlagos vagy túlsúlyos csajokkal.
Tök mindegy, mennyien vannak. Sőt, ha több a férfi, akkor pont, hogy a nők több férfiből, több embert is húznának be.
Továbbá, még mindig nem vághatjuk ki a kukába, mert nektek nem szimpatikus.
Engem komolyan érdekel az ilyen reakciók után: Itt ennyire minimális logika sincs az emberekben? Sehol máshol nem látom ezt a szintet a neten. Benne vagyok facebookon is olyan csoportokba, ahol több a nő és mégsem nyom le senki ennyire logikátlan szöveget, amit ti itt naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!