Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leírni őszintén társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírni őszintén társkereső appra, hogy szűz vagyok még 30 felett? Kell ezt titkolni?

Figyelt kérdés
Eddig mindig titkoltam, de nem fogom tovább titkolni és leírom mi a helyzet az életemmel. Úgyis mindegy. Egy életre keresek partnert, nem rövid ideig és jó kapcsolat alapja az őszinteség. Így van értelme ezt eltitkolni? Kell szégyenkeznem? Így alakult az életem, nem tudok egyebet hozzáfűzni. Lehet őszinteséggel lesz sikerem.
2022. júl. 10. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyatalan nem számít a nőnek hogy szűz vagy e! Nem verseny ez.
2022. júl. 11. 10:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Így sem egyszerű az online párkeresés, ha ezt kiírod, lehetetlen lesz.
2022. júl. 12. 07:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem kiírhatod, ha neked ez fontos és jobban érzed magad tőle. Egy normális nőnek nem szabadna, hogy ez hátrány legyen. De igazság szerint szerintem felesleges kiírnod, mert a legtöbb beszélgetésnél már az elején szóba jön ilyesmi. Szinte nincs, aki ne kérdezné meg, hogy mikor szakítottam, mióta vagyok egyedül, stb. Tehát lesz alkalmad elmondani, ha szeretnék, nem kell kikiáltani. Mégis nagyobb az esélyed szerintem, ha nem írod ki, bár kérdés, hogy akit ez zavar, annak akarsz-e imponálni.

N

2022. júl. 14. 15:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Miert irnad ki?

Ha ismerkedsz valakivel akkor ugy is szoba kerulnek a korabbi parkapcsolatok, szex, ilyenek es akkor megmondod hogy nem volt komoly kapcsolatod, biztos megkerdezi a no hogy miert es majd eldonti hogy ez neki hatrany vagy sem. De ugy kezdeni a parkereses hogy Szuz Jozsikent mutatkozol be... hat :D

2022. júl. 17. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!