Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírni őszintén társkereső appra, hogy szűz vagyok még 30 felett? Kell ezt titkolni?
Figyelt kérdés
Eddig mindig titkoltam, de nem fogom tovább titkolni és leírom mi a helyzet az életemmel. Úgyis mindegy. Egy életre keresek partnert, nem rövid ideig és jó kapcsolat alapja az őszinteség. Így van értelme ezt eltitkolni? Kell szégyenkeznem? Így alakult az életem, nem tudok egyebet hozzáfűzni. Lehet őszinteséggel lesz sikerem.2022. júl. 10. 23:09
1/14 anonim 

válasza:

Engem az érdekelne, miért alakult igy! Anyukával élsz még? Altalaban ez szokott az ok lennk
3/14 anonim 

válasza:

Elég rossz képzettársítások vannak a szüzességgel kapcsolatban, főleg ilyen korban, ennyire szerintem ne vágd magad alatt a fát. Két hét után úgyis belejönnél, felesleges az elején "elijeszteni" a nőket.
4/14 anonim 

válasza:

Szinte biztos, hogy aki addig megismert volna, az onnantól kerülni fog. Sajnos ezt tapasztalatból írom, az első barátnőm emiatt nem is akart lefeküdni velem a közös nyaralásunkkor. Később meg mikor már nem voltam szűz, de még nem éreztem magamat tapasztaltnak, és bevalottam, akkor meg ezért utasított el egy másik nő.
5/14 anonim 

válasza:

Ahogy gondolod. Én biztos nem írnám le. Szerintem az őszinteség nem azt jelenti, hogy ész nélkül fecsegje ki az ember a titkait.
7/14 anonim 

válasza:

2. Sokan nem értik a szarkazmust!😀
8/14 anonim 

válasza:

Titkolni nem kell de tök felesleges infó.
9/14 anonim 

válasza:

Szerintem mnj el egy prostihoz, aki jól leápol, aztán meg is dugod, és onnantól nem lesz mit titkolni. A randik is jobban mennek majd, mert már nem lesz ott tudat alatt hogy szűz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!