Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, őszintén regisztráltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, őszintén regisztráltatok már társkeresőre, csak a figyelem miatt?

Figyelt kérdés
Tehát kicsit depisek voltatok, kellett egy kis figyelem, de komoly kapcsolatot/semmilyen kapcsolatot nem akartatok.
2021. dec. 8. 19:19
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Persze, mazochista vagyok. Élvezem, amikor hiányos fogazatú vén faszik, három általánost végzett teljeskiőrlésűek, unatkozó házas barmok meg trollkodó nyomik írogatják nekem romantikusan, hogy:

"szia, mizu"

ahhhh

2021. dec. 8. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Csak a magam nevében beszélhetek de az online társkeresős figyelem max annyira esik jól, mint amikor magányos vagy, megcsörren a telefonod es amikor felveszed, egy ügyfélszolgálatos szól bele.

Olyan üres, unalmas és megjátszott az egész, hogy csak még jobban elrontja a kedved.

Amúgy sem vagyok fenn ilyen appokon (képtelen vagyok elviselni az ottani "kultúrát"), de ha csak ego simogatásért tölteném le, akkor fél óra alatt elérnék egy lelki mélypontot.

2021. dec. 8. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én inkább barátokat kerestem, de már belátom, hogy a társkereső alkalmatlan rá. személytelen és száraz
2021. dec. 8. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Akik azt mondják h 5p után törölték magukat mert nincs normális na azok az 1-2 válaszoló, igen ők figyelemért mentek csak nem attól kapták akitől várták, ezért is ez a sértődött hangnem.
2021. dec. 8. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Hjah, hát nem mondod, incel...😅 Kétbites, unalmas emberektől aztán k..rvára nem kell se figyelem, se semmi. Nagyon jól kitaláltad.
2021. dec. 9. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!