Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel magamra egy 40 feletti férfi figyelmét?
Egy 40 feletti már szinte a semmibol is levágja hogy ki kaphato ki nem.
Csavargasd a hajad ha vele beszelsz meg ragd a tollat.
Garantalt hogy masnap már rádír.
Szólj hozzá.
Érj hozzá.
Flörtölj vele.
Szerintem hagyd, hogy a másik lépjen. Komolyan. A leggyávább férfi is tesz valamilyen lépést akkor, ha neki valaki szimpatikus. Rajta egyértelműen fogod látni.
De ha nem kezdeményez, akkor szerintem nincs értelme.
Még egyet tudok elképzelni, hogy kevésnek tartja magát a nőhöz... akár korkülönbség, akár anyagi helyzet, külső, stb miatt. Velem volt is ilyen, pont mostanában. Nem lépek, mert látom hogy komoly különbség lenne. Viszont ha látnám a részéről, hogy ezek ellenére is nyitott, akkor igen... talán.
Nekem pl egyértelmű amikor egy nőnek szimpatikus vagyok. Viszont vannak olyanok, akik nem fogják fel, hogy a másik nem akar tőlük semmit. Olyankor azt hiszik, hogy a másiknak nem esett le, és azért is nyomják a csengőt. Pedig már az első jeleknél is egyértelmű volt, csak mivel a férfi nem reagált a hivó jelekre, ezért ilyenkor le kellene állni.
Ez is sajnos gyakori szokott lenni. Fogalmam sincs ez miért jó, viszont nagyon idegesítő tud lenni az ilyen nyomulás.
Ez ugyanígy igaz fordítva is.
43F
Magadnak mondasz ellent.
Nem túltolni persze fontos, de nem tudhatjuk a másikról egy felületes ismeretség alapján, hogy mikor esik le neki valami, és ha nem reagál az tudatos, vagy nem.
Ezért jó akár férfinek, akár nőnek egyértelműen kommunikálni. Nem szégyen az, ha valakit vonzónak tartasz. Akkor sem, ha ez nem kölcsönös, de ne az álljon a boldogságod útjában, hogy nem próbáltad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!