Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel magamra egy 40 feletti férfi figyelmét?
Első bekezdésben: női részről 0 erőfeszítés, mert a leggyávább férfi is mutatni fogja.
Harmadik bekezdés: nem mertél lépni, de ha mutatott volna érdeklődést, akkor talán.
Félreértettél valamit szerintem. Én nem érzek ellentmondást.
Az alapkérdés az, hogy a nő hogyan hívja fel a férfi figyelmét. Erre mondtam, hogy szerintem a másik valószínűleg veszi a jelzéseket, így bizonyos mennyiség után érdemes leállni, ha a másik nem ugrik a jelzésekre.
Csak mintegy mellékesen megjegyeztem, hogy van olyan eset, hogy valaki nem is küld jelzést, de viszont a másiknak ő szimpatikus lenne... csak ebben az esetben még ha küld is jelzést, akkor is fenn álnak a különbségeket, és ezért írtam, hogy "talán" lépnék.
De ez a része már nem tartozott az alapkérdéshez, mert a kérdező tenne lépést, amit meg én vázoltam, ott az illető közömbös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!