Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön egy férfi de van barátnője. Hogyan tudnám magamra felhívni a figyelmet?
Figyelt kérdés
26/L2020. dec. 10. 19:40
1/9 anonim válasza:
Miért lennél gerinctelen és akarnád olyan figyelmét, aki már foglalt?
2/9 anonim válasza:
Sehony. Gondolj bele ha fordítva történne és a te pasid figyelmét akarná felhívni egy lány
3/9 A kérdező kommentje:
Ha latszik rajta hogy szereti a badatnojet nyilvan nem tennem tonkre a kapcsolatot. Csak szeretnem tudni komoly e a dolog vagy nem
2020. dec. 10. 19:59
4/9 anonim válasza:
Komoly vagy sem, minek mész bele? Csak mert tetszik? Ennyi? Ha csak tetszésből el tudod csábítani, minek neked olyan? Jön egy nálad szebb és te is csak strigula leszel.
6/9 anonim válasza:
Gusztustalan dolog. Nincs benned semmi gerinc és tartás. Csak a nyomoroncok csinálnak ilyet.
8/9 anonim válasza:
Azt szerintem úgyis látod egy emberen, ha nem boldog a párkapcsolatában.
Jelenleg nálunk vannak gondok sajnos, és a környezetem folyamatosan megjegyzi, hogy el vagyok kenődve, látszik, hogy nem vagyok okés lelkileg. Szóval elég látható jelei vannak.
Szerintem inkább hagyd a palit.
9/9 anonim válasza:
Az ilyen nők járatják le a női nemet, mint Te. Te vagy a női nem legnagyobb szégyene. Nemed söpredékéhez tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!