Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bejön egy férfi de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bejön egy férfi de van barátnője. Hogyan tudnám magamra felhívni a figyelmet?

Figyelt kérdés
26/L

2020. dec. 10. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Miért lennél gerinctelen és akarnád olyan figyelmét, aki már foglalt?
2020. dec. 10. 19:47
 2/9 anonim válasza:
93%
Sehony. Gondolj bele ha fordítva történne és a te pasid figyelmét akarná felhívni egy lány
2020. dec. 10. 19:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha latszik rajta hogy szereti a badatnojet nyilvan nem tennem tonkre a kapcsolatot. Csak szeretnem tudni komoly e a dolog vagy nem
2020. dec. 10. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Komoly vagy sem, minek mész bele? Csak mert tetszik? Ennyi? Ha csak tetszésből el tudod csábítani, minek neked olyan? Jön egy nálad szebb és te is csak strigula leszel.
2020. dec. 10. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Gratulálok.
2020. dec. 10. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Gusztustalan dolog. Nincs benned semmi gerinc és tartás. Csak a nyomoroncok csinálnak ilyet.
2020. dec. 10. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen komoly, ne keress többet.
2020. dec. 10. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt szerintem úgyis látod egy emberen, ha nem boldog a párkapcsolatában.

Jelenleg nálunk vannak gondok sajnos, és a környezetem folyamatosan megjegyzi, hogy el vagyok kenődve, látszik, hogy nem vagyok okés lelkileg. Szóval elég látható jelei vannak.

Szerintem inkább hagyd a palit.

2020. dec. 10. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen nők járatják le a női nemet, mint Te. Te vagy a női nem legnagyobb szégyene. Nemed söpredékéhez tartozol.
2020. dec. 15. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!