Hogyan hivjam fel magamra egy nyilas ferfi figyelmet?
Arra gondolok hogy naluk lehet kezdemenyezni vagy inkabb nezzem levegonek? Probaljak meg szemezni vele? Mosolyogjak ra?
Ő szokott lepeseket tenni? Vagy jeleket kuldeni? Es ha igen altalaban ez miben merul ki? Mi taszitja es mi vonza egy lanyban ?
Tudom a horoszkop hulyeseg es nyilvan ezek a kerdesek egyen fuggok nem horoszkop ugyhogy csak altalanossagban kerdezem akinek van tapasztalata esetleg
Nincs szívem lepontozni XD
Egy alma a fejeden megteszi,bár ha mellélő...xd
Az en nyilasomnak en vagyok az elso nagy szerelme akihez huseges tud lenni. Mikor megkerdeztem miert pont en aztmondta azert mert kiskocsog es nagyon pimasz vagyok. A kocsogot nem lenezoen ertsd hanem hogy ellenkezek vele huzom a veret. Igazabol szerintem ha tetszesz neki rad fog repulni, de te huzd a veret de ne mondd ki hogy tetszik neked vedd lazan es semmikepp ne lelkizz be elotte. A nyilasok nem birjak az erzelgos embereket(enis nyilas vagyok, tudom)
Ne add magad konnyen de ejtsd zavarba ketertelmu dolgokkal. Haverkent kezeld de a hideg jo ok lehet hogy megfogd a kezet es zsebre tedd. Irhatsz ha szeretnel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!