Van olyan nyilas, aki hűséges? Hosszú távra tervez?
Mivel kiderült, hogy a srác aki tetszik Nyilas, így gondoltam megkérdezem, hisz nagyon rossz tapasztalatom van az exem alapján, pedig még a vénusz- és a holdunk is renekül passzolt.
Viszont a napunk nem, mivel én szűz vagyok.
A másik meg, hogy számít-e, vagy javít a helyzetünkön ha ő nyilas-bak cusp én meg szűz-mérleg vagy az nem segít semmit?
Nyilas lány vagyok. Én alapból úgy megyek egy kapcsolatnak, hogy nem 1-2 hétre keresek magamnak párt, hanem ameddig csak lehet. A megcsalásról szó sem eshet, annál undorítóbb dolog nincs.
A báttyám több mint 3 éve együtt van a barátnőjével, pedig ő is nyilas.
Nem minden esetben igazak az emberekre a horoszkópjaik, legalábbis vannak benne kivételek.
Ha igazan szeret a nyilas tuti nem lep felre, ha igen akkor annyira megsem:)
Tobb nyilas ferfi no ismerosom van es hosszutavu kapcsolat mellett is felrelepnek, rendszeresen . Nem is igazi a kapcsolatuk de meg is ragadtak valamiert ebben.
Es igy igaz azert mert valaki ez vagy az nem jelent semmit en ismerek hatarozatlan bika jegyet skoprio aszcendenssel vizonto holddal....:) meg azt sem tudja hogy mit NEM akar...:)
Neveltetes es az egyen hozzaallasan mulik az egesz..
En Nyilas vagyok, 24/F.
Szerintem ezt nem lehet altalanositani.
Nekem pont az gondom hogy nem talalok partnert hosszutavra, csaladban gondolkodom hogy konkret legyek.
Igazabol alapbol nehezen talalok part. A laza kapcsolatok nalam nem mukodnek mert undorodom a hutlensegtol. Hosszutavra meg nagyon nehezen talalok olyan lanyt aki elfogadja a szabadsag vagyam. Ilyenkor lenyegeben maganyra vagyom. Hogy elrendezzem a dolgaim magamba.
Nem igazan talaltam meg olyan lanyt aki elviseli hogy nem allok rendelkezesre 0-24-ben.
Csak olyan van. A horoszkópok túl sok butaságot írnak.
A nyilasok az örök szerelmet keresik! MI nyilasok imádunk szeretni, ennyi! Csak épp egy olyan pár kell, akit lehet, aki nem undok, aki hűséges, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!