Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kelthetném fel a figyelmét? (Hosszú lesz)
22 vagyok, a fiú 26. Előny, hogy egy utcában élünk, és a szomszéd barátnőm az unokatesója, de sosem látom, mert külföldön dolgozik. Majdnem 10 éve már, hogy belezúgtam, tudott is róla, de sosem érdekelte. Azért reménykedem benne, hogy ez változhat, mert bár nem vagyok túl szép, de régen sokkal csúnyább voltam. Külsőleg nem illünk össze,ami viszont közös bennünk, hogy mindketten szeretjük az animét, a jrockot, elég zárkózott típusúak vagyunk, és szeretjük a humort. Tuti van nála egy rossz pontom, mert volt két öngyilkossági kísérletem, ő a saját apját tinikorában pont emiatt gyűlölte meg. Na meg az, hogy... válófélben vagyok. Tehát ha esetleg tudnátok is jó tanácsokat adni, nem most kezdeném felhasználni, hisz papíron még férjnél vagyok (ne ítélkezzetek pls, nem ezzel kapcsolatban várok válaszokat, köszi!)
Egyébként vannak kisebb tervei, de nem határozott céljai, én sem vagyok sajnos az a céltudatos típusú. Mindig olyan szomorú, a legtöbb lány számára csak egy szürke egérke vagy egy lúzer, sosem volt még barátnője sem, de úgy gondolom, hogy nagyrészt amiatt, mert sosem kezdeményezik és nem is érdekli a dolog.
Bekövettem instán, visszakövetett. Erre egy hét múlva kaptam megint értesítést, hogy elkezdett követni. És most arról álmodozom, hogy mit keresett a fiókomon?
Úgy adnék neki jeleket, úgy ráírnék, de nem hinném, hogy vevő lenne rá, és amúgy sem akarnék lányként kezdeményezni. Bárcsak itthon lenne, és láthatnám. Talán úgy meg merném szólítani..
Tudom, hogy nagyon gáz vagyok, és hogy nevetséges, lehetetlen helyzet ez, de kíváncsi vagyok a válaszaitokra, véleményetekre. :)
És elnézést,hogy ilyen hosszan halandzsáztam
"Majdnem 10 éve már, hogy belezúgtam, tudott is róla, de sosem érdekelte"
Akkor miben reménykedsz?
Éld az életedet a valóságban.
Magyarán, 12 éves voltál. 10 év hosszú idő! Kitartó vagy!
Nincs mit veszteni ennyi idő után. Valahogy, közeledbe kell hívogatni, akár Instán vagy máshogyan.
Tudod, van az "Hiszel a szerelem első látásra vagy sétáljak el előtted még egyszer?"
Köszönöm, második!
Rettegek a kezdeményezéstől, mert félek a kudarctól és hogy az lejáratom magam. Meg hát a házasságom is kudarcba fulladt, én voltam a kezdeményező
Nos, eléggé gyerekesnek tűnsz még, ezt most ne vedd rossz néven, de tényleg. Válófélben 22 évesen? Ez is elég durva! Gondolom a srácnak se tetszene ez, főleg, hogy miközben válófélben vagy, tehát még el se váltál, te már róla álmodozol tinilány módjára. Az öngyilkossági kísérlet, ami nem is egyszeri alkalom volt, hanem kétszer is megkísérelted ez se túl bíztató.. én nem mernék összejönni veled a helyében, ha pl. elhagyna akkor is öngyilkosságra gondolnál? - én ettől félnék -
Ez a bekövettem instán is konkrétan olyan, mintha 12 éves lennél. Ha érdekel valaki, akkor írok neki, ha nincs itthon, aztán ha hazajön találkozom vele és személyesen beszélem meg vele, hogy már hány éve oda meg vissza vagyok érte, ha számára is szimpi vagyok akkor meg alakítjuk a dolgokat, de persze mindezt akkor tedd meg, ha már elváltál.
De ha tényleg ennyire akarod, egy próbát megér. Csak ne ilyen gyereken lépj felé, kérlek, mert ki fog nevetni. Sok sikert!
Egyem a szived. Az idoddel te szorakozol, es bizony nem sokaig leszel ennyi idos. Nagyon gyorsan elmennek az evek es inkabb szenvedsz?
Keress uj dolgokat es kattogj a regi dolgokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!