Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kelthetném fel újra a figyelmét?
Van egy férfi, akivel a barátaink által ismertük meg egymást, néhányszor találkoztunk így többen. Egyszer írt nekem és azóta rengeteget beszélgettünk, nagyon jól megértettük egymást és volt már szó randiról is. Aztán egy nap már nem keresett, majd este írt, hogy összetörte a telefonját és amég nem érkezik meg az új, addig csak akkor tudunk beszélni, ha otthon van éppen. Nem is volt ezzel semmi probléma, viszont mióta megérkezett az új telefonja sem beszélünk túl sűrűn, sokszor van olyan is, hogy megnézi, amit írok, de csak órákkal később válaszol.
Nem igazán értem mi történhetett, de szeretném újra felkelteni az érdeklődését irántam úgy, hogy az számomra ne legyen megalázó. Esetleg tudnátok tanácsot adni ebben?
Az kimaradt,hogy körülbelül egy hete tart ez a néhány mondatos állapot.
Nem találkoztunk még baráti körön kívül (mostanában pedig egy baráti körben sem leszünk sajnos).
Mi lenne, ha inkább neki kellene fenntartani a te érdeklődésedet?
Na, pont ennyi energiát és agyalást feccölj ebbe a dologba.
Ha nem beszeltetek soha kb., akkor nem igazan tudod, milyen tipus. Csak feltetelezed.
Hany evesek vagytok? Azert meg nem lesz valaki "rosszfiu", mert elkezd masnak udvarolni, ha egy masik csaj nem akar vele talalkozni. Ha nyilvanossag elott nem is lognak valakin a nok, az sem azt jelenti, hogy nem nepszeru. Csak tudja, hol a helye ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!