Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit esznek a nők annyira a haveromon, holott egyáltalán nem jó pasi?
Haverom - aki egyben kollégám is - 26 éves, alacsony (178 cm), és van rajta felesleges is némi. Ugyanakkor mivel olyan helyen dolgozunk ahol menekülteknek adunk szállást (ukránoknak) az elmúlt 4 hónapban már a 3. ukrán lánnyal kavar. Ezek mind gyönyörű nők, echte ukránok, kék szemmel és szőke hajjal. Fiatal csajok. Haverom nem beszél se oroszul se ukránul, simán csak szimpatikus a csajoknak, akik ágyba mennek vele. Nem fizet nekik a szexért mielőtt valaki ezt hinné. Rám pedig rám sem néz egyik sem, maximum ha kell nekik valami. Pl. ki akarja mosni a ruháit, vagy kávét akar inni. Mindemellett haveromnak rendesen magyar barátnői is voltak mindig. Picit reménykedem benne hogy - mivel titokban szexelget az ukrán csajokkal a MUNKAHELYÉN - valahogy majd megüti a bokáját. Talán beárulom majd a főnökségnél.
30/F

Én 184 cm vagyok, szóval alapból alacsony, mivel 180 alatt alacsony egy pasas.
értelmeznéd ezt a mondatot? 184 mióta kevesebb a 180-nál?

"Én 173 centi vagyok és 62 kiló. Ergó rohadtul vékony, egyáltalán nem vagyok kigyúrva. Mégis annyi barátnőm volt már, hogy nem igazán tudom megszámolni"
Probaltad volna ezt 162kg-san :)
38F incel

Ennek a válasznak volt bármi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!