Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a párokról, akik külsőre egyáltalán nem illenek össze?
Van egy elképesztően gyönyörű csaj facebook-on, talán a legszebb top3 nők egyike akit valaha láttam (természetesen szabályzat miatt nem linkelhetem ide) és amikor megláttam milyen pasija van, azt hittem keresztbe zuhanok a székemen. Oké, ő is férfias és mezomorf alkatú meg normális magasságú (de rajtam kívül már lassan ki nem), de olyan szintű nyomi arca van idétlen szemüveggel, bárgyú vigyorral és kopaszodó fejjel, hogy egyszerűen ordít róla, hogy külsőre baromira nem illik ahhoz a csajhoz. A lányról tudni kell, hogy amellett, hogy baromi gyönyörű, igazi szende szomszédlány kaliber és aranyos kisugárzású. Szóval a következő tippjeim voltak, ami a kapcsolatukat magyarázhatja:
* a pasinak baromi nagy farka van és a kiscsaj a külseje ellenére valójában egy kiéhezett vadmacska
* a csajnak van valami gikszere, valami hibádzik vele, bogaras így nem érdekli, hogy egy nyomi pasija van
* a pasi gazdag és talán a belső tulajdonságai is vannak olyan jók, hogy ez a kettő elég szoros köteléket alakítson ki a csajjal, főleg ha a lány is erkölcsös
... és kb. elfogytak az ötleteim.
Ti mit gondoltok ilyen párokról?
És mi van, ha szerintünk a csaj sehol nincs a top3-hoz? Ez mind a te ízlésed. A pasiját is a saját mércd szerint nézed.
Ennyi a véleményem.
Miért nincs a felsorolásodba a szerelem? Miért ne szerethetné a pasit csak úgy simán, mindenféle érdek vagy épp gikszer nélkül?
Talán emberszámba veszi az a férfi, nem egy lyukat lát benne akibe üríthet, nem csak dísznek tartja hanem beszélget vele ,közös az érdeklődésük, megegyezik a világnézetük stb..stb.
* lehet, hogy pont az a pasi az ízlése
* lehet, hogy szeretik egymást
* lehet, hogy neki nem a külső a legmeghatározóbb dolog egy kapcsolatban
Te vagy nyomi.
Miért kéne valakit lenyomizni a külseje alapján??
Nem tagadom, olykor én is meglepődök, ha egy pár feltűnően eltér külsőben, de eszembe sem jut lenyomizni emiatt senkit, gáz vagy kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!