Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit esznek a nők annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek a nők annyira a haveromon, holott egyáltalán nem jó pasi?

Figyelt kérdés

Haverom - aki egyben kollégám is - 26 éves, alacsony (178 cm), és van rajta felesleges is némi. Ugyanakkor mivel olyan helyen dolgozunk ahol menekülteknek adunk szállást (ukránoknak) az elmúlt 4 hónapban már a 3. ukrán lánnyal kavar. Ezek mind gyönyörű nők, echte ukránok, kék szemmel és szőke hajjal. Fiatal csajok. Haverom nem beszél se oroszul se ukránul, simán csak szimpatikus a csajoknak, akik ágyba mennek vele. Nem fizet nekik a szexért mielőtt valaki ezt hinné. Rám pedig rám sem néz egyik sem, maximum ha kell nekik valami. Pl. ki akarja mosni a ruháit, vagy kávét akar inni. Mindemellett haveromnak rendesen magyar barátnői is voltak mindig. Picit reménykedem benne hogy - mivel titokban szexelget az ukrán csajokkal a MUNKAHELYÉN - valahogy majd megüti a bokáját. Talán beárulom majd a főnökségnél.

30/F

2022. júl. 10. 17:56
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy a 3 nőből kettő férjezett, csak ugye a pasas Ukrajnában maradt. Gyerekeik is vannak.
2022. júl. 10. 17:57
 2/30 anonim ***** válasza:
95%

Egyszerű: a haverod jól néz ki, te meg rohadtul nem. Neki érdekes kisugárzása van, neked meg unalmas.

Ha elmiatt feldobod a HAVERODAT akkor egy igazi megkeseredett balf*sz vagy.

2022. júl. 10. 18:03
 3/30 A kérdező kommentje:
Full átlagos csávó. Annyi hogy kék a szeme és a kolléganők szerint is szép a mosolya. Amúgy meg nem is magas, nem is pénzes meg mondom, felesleg is van rajta valamennyi. Tehát nem kigyúrt. Mégis ezeket a modell alkatú 20-25 közötti ukrán csajokat viszi ágyba.
2022. júl. 10. 18:07
 4/30 anonim ***** válasza:
96%

Alacsony 178 cm 🤣

( Egyszerűen jobb mint te , fogadd el )

2022. júl. 10. 18:10
 5/30 anonim ***** válasza:
93%
Ők qurvák, a haverod meg vadász. Zsák a foltja eset.
 6/30 A kérdező kommentje:

Elég szánalmas, amikor én vagyok az éjszakás ügyeletes, ő meg bejön a kiscsajhoz dugni éjjel. Velem ledumálja aztán hajnalig kefélnek a lánnyal. Vicc.

7/30 A kérdező kommentje:
Én 184 cm vagyok, szóval alapból alacsony, mivel 180 alatt alacsony egy pasas.
2022. júl. 10. 18:12
 8/30 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy te átlagosnak látod abszolute lényegtelen. Nem neked kel tetszen hanem a nőknek. Nekik pedig bejön. És a leírtak alapján nem is kicsit. Tud valamit amit te nem. A felesleg pedig miért is probléma :D? Az ostoba internetes-tik tokos társadalom elhitette veletek, hogy csak annak van esélye a nőknél aki ki van gyúrva. El kell keserítselek: ez rohadtul nem így van. Én 173 centi vagyok és 62 kiló. Ergó rohadtul vékony, egyáltalán nem vagyok kigyúrva. Mégis annyi barátnőm volt már, hogy nem igazán tudom megszámolni. Pedig totál átlagosnak mondanám magam. Van 10 százalék akinek fontos ha ki vagy gyúrva, megint 10 százalék aki azt szereti ha pénzes vagy. Ha a fennmaradó 80 százalékhoz normálisan állsz hozzá akkor hamar lesz csajod. Ha sértődött vagy és féltékeny akkor meg rohadtul nem lesz soha senkid.
2022. júl. 10. 18:13
 9/30 A kérdező kommentje:
Én pedig úgy gondolom, hogy ezek a nők valójában baromira nem őrá vágynak, csupán mivel szűkös a mozgásterük Magyarországon a nyelvi nehézségek miatt is, így lefekszenek az első picit jobb pasassal :) Aztán meg lehet okádnak utána
2022. júl. 10. 18:16
 10/30 A kérdező kommentje:

Igen, az eleve mindig tiszta volt, hogy az ukrán/orosz nők nem éppen stabilak erkölcsileg :) Nekem biztosan nem kéne olyan nő aki mindenkivel összefekszik.

2022. júl. 10. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!